VIDEO: Ruzie tussen UFC-vechters Covington en Usman laait op Nieuws
Nieuws

VIDEO: Ruzie tussen UFC-vechters Covington en Usman laait op

VIDEO: Ruzie tussen UFC-vechters Covington en Usman laait op
VIDEO: Ruzie tussen UFC-vechters Covington en Usman laait op

Colby Covington staat niet bepaald bekend om zijn bescheidenheid.

Dat toonde de UFC-vechter zaterdag na zijn partij tegen Robbie Lawler nog maar eens. In een bijna face tot face confrontatie met de wereldkampioen Kamaru Usman ging Covington er flink op los. Na zijn overwinning op Lawler heeft Covington zijn oog laten vallen op de titel van Usman.

In een gesprek na de wedstrijd met de presentatoren schoof Usman aan, Covington reageerde daar als een stier op een rode lap op. Covington zou in november in Madison Square Garden tegen Usman willen vechten, deze wilde echter niet wachten en zei dat hij eigenlijk gelijk wel wilde bewijzen dat hij de beste is.

Meteen op de vuist

Na wat heen en weer geschreeuw werd de verbale strijd steeds grimmiger, het presentatie team moest zelf even tussen beide komen. Covington melde terloops nog even dat hij Usman het zwijgen op zou leggen en dat deze nooit meer zou kunnen vechten.

ZIE OOK >> Colby Covington had eigenlijk niet tegen Lawler mogen vechten

Ongetwijfeld zal de UFC en baas Dana White het gevecht tussen Covington en Usman gaan organiseren. Beide vechters zullen elkaar op de weg naar die strijd verbaal nog zeker de degens kruisen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws