VIDEO: Oproerpolitie slaat publiek uiteen op MMA-evenement in Moskou Nieuws
Nieuws

VIDEO: Oproerpolitie slaat publiek uiteen op MMA-evenement in Moskou

VIDEO: Oproerpolitie slaat publiek uiteen op MMA-evenement in Moskou

Het geweld vloeide voort uit een gevecht tussen voormalig Bellator vechter Georgi Karakhanyan en Tumir Nagiban. Karakhanyan had Nagiban in een nekklem en dacht dat hij zijn tegenstander in slaap zou hebben gebracht. Hij liet echter los zonder te wachten op scheidsrechter Herb Dean om het gevecht te stoppen,

In een moment van verwarring besloot Nagiban om te blijven vechten. Dat was blijkbaar de verkeerde beslissing omdat Nagiban uiteindelijk werd gediskwalificeerd voor een illegale stoot die Karakhanyan tot de winnaar verklaarde. Bekijk onderstaand het einde van het gevecht, wat leidde tot flink tumult in het publiek.

Oproerpolitie

Karakhanyan-supporters kwamen Nagiban tegen op zijn weg terug naar de kleedkamers, wat leidde tot een ruzie in de menigte die een peloton van oproerpolitie vereiste om te onderdrukken.

Niet helemaal de chaos die we bij UFC 229 hebben gezien nadat Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor hebben gevochten, maar niettemin behoorlijk wild.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@timurhan93 выходит после боя с @georgimma #acb90 #bloodandsweat #драка

Een bericht gedeeld door Blood&Sweat (@bloodandsweatmma) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws