Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: MMA-vechter hamert tegenstander bruut knock-out

VIDEO: MMA-vechter hamert tegenstander bruut knock-out

Brute knock-outs vallen meestal onverwacht, soms tot verbazing van de degene die hem uitdeelt. Spectaculair om te zien en pijnlijk.

Tijdens het CES MMA 61 event op woensdagavond werd er een staaltje knock-out power getoond. In de wedstrijd van Jamelle Jones tegen Tyler King ging het flink los. Jones slag met een linkerhoek King naar beneden.

Teveel stoten

Jones landde hard op het canvas en Jones hamerde er flink op los, volgde vervolgens met drie opeenvolgende volledige stoten in het gezicht van zijn bewusteloze vijand voordat de scheidsrechter eindelijk ingreep.

Commentaar was te lezen op social media dat Jones na de eerste stoot had moeten wachten. En dat de scheids eerder had moeten ingrijpen.

Bekijk ook

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page