MMA-vechter scoort met meest brute knock-out (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

MMA-vechter scoort met meest brute knock-out (video)

MMA-vechter scoort met meest brute knock-out (video)

De knock-out van Buckley was er een nog nooit gezien, zelfs UFC baas Dana White kwam na de wedstrijd zijn vechter een dik compliment brengen. Maar hoe kwam deze absoluut niet eerder vertoonde knock-out tot stand.

Het lijkt zo simpel maar Kasanganay vergiste zich door de voet van Buckley te vangen. Deze liet zich niet uit het veld slaan en maakte gebruik van het hefboom effect wat ontstond. Buckley draaide zich om en landde een trap tegen de kin van Kasanganay.

Dikke bonus

Kasanganay verstijfde toen het schot landde voordat hij op het canvas crashte. Bekijk de video van de ongelooflijke finish hieronder. Overigens nam Buckley wel een risico want hij had ook zijn enkel kunnen breken. But Who cares, all for the win.

White vertelde Buckley dat een aantal mensen hem contacten en vonden dat hij een dikke bonus zou moeten krijgen van wel 200.000 dollar. Dat kwam goed aan bij de vechter die dan ook stom verbaasd was. Echter zal dit rond de 50.000 zijn, toch nog een mooi bedrag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws