'Verrader': UFC-vechter bracht opzettelijk gerucht in de wereld
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Verrader’: UFC-vechter bracht opzettelijk gerucht in de wereld

‘Verrader’: UFC-vechter bracht opzettelijk gerucht in de wereld

'Verrader': UFC-vechter bracht opzettelijk gerucht in de wereld

Colby Covington onthult dat hij een gerucht over een knieblessure creëerde, om te zien of hij een verraderlijke rat in zijn kamp had.

Er gingen geruchten dat Covington aan het vechten was met een geblesseerde knie tegen Jorge Masvidal tijdens het UFC 272-evenement van afgelopen weekend. Volgens Covington was dat echter niet waar. Hij heeft het gerucht zelfs met opzet naar buiten gebracht, om te zien of hij een rat onder zijn vrienden had.

Voorafgaand aan hun gevecht in de headliner van het UFC 272-evenement in Las Vegas, hadden Covington en Masvidal een intense staredown. Het was daar dat Masvidal suggereerde dat Covington te maken had met een knieblessure. Iemand had dit dus doorverteld aan Masvidal, echter wil Covington niet zeggen wie.

Verrader

,,Wat is er met je knie gebeurd? Wat is er met je knie gebeurd? Heb je cortisone voor je knie? toch? Je hebt cortisone voor je knie, klopt dat? Je krijgt cortisone”, zei Masvidal terwijl hij naar Covingtons rechterbeen wees. Cortisone-injecties worden natuurlijk normaal gesproken door artsen toegediend om ontstekingen (zwellingen) veroorzaakt door letsel te behandelen.

Covington bleek dominant in het gevecht en Masvidal kon onverrichter zaken naar huis met een verlies achter zijn kiezen. Na het gevecht werd Masvidal gevraagd naar de knieblessure. ,,Nee, ik had geen blessure. Weet je, het is grappig, ik deed dat met opzet”, aldus Covington. ,,Ik wilde weten of er een rat in mijn team zat. En dat blijkt zo te zijn. Missie geslaagd.”

Bekijk ook

Handhaver slaat tuig over straat! 'Moeilijk doen' (video)

Handhaver slaat tuig over straat! ‘Moeilijk doen’ (video)

Handhavers vallen vaak tussen wal en schip

Glory past fight card voor Rivals 4 aan

Glory past fight card voor Rivals 4 aan! Blessure leed’

Het event is te zien op Videoland.

Biceps ontploft bij MMA-vechter! ‘Aan dood ontsnapt’ (video)

Hij werd geopereerd aan de ontplofte bicep

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page