Vechtersbaas dreigt UFC'er Jon Jones: 'vecht deze zomer of nooit meer' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Vechtersbaas dreigt UFC’er Jon Jones: ‘vecht deze zomer of nooit meer’

Vechtersbaas dreigt UFC’er Jon Jones: ‘vecht deze zomer of nooit meer’

Vechtersbaas dreigt UFC'er Jon Jones: 'vecht deze zomer of nooit meer'

Jon Jones lijkt flink onder druk te worden gezet door UFC baas Dana White. Deze heeft een dwingende boodschap voor de voormalige kampioen uit zijn organisatie. ‘Deze zomer vechten of einde UFC carrière’.

UFC-president White zei dat het Jones vrij staat om “nooit meer te vechten”, te midden van een aanhoudende loongerelateerde vete met de voormalige licht zwaargewicht kampioen. Dat White geen grappen maakt blijkt uit het feit dat er recentelijk tientallen vechter op straat zijn gezet.

Jon Jones wordt beschouwd als een van de beste MMA-vechters die ooit in een UFC-achthoek is gestapt. En daarvoor wil hij beloond worden en zegt geen genoegen meer te nemen met een fooi om te vechten. Volgens de laatste berichten wil Jones meer dan $ 10 miljoen om te vechten tegen Francis Ngannou, die de UFC-functionarissen hem helemaal niet willen betalen.

Moeilijk doen

Sterker nog White dreigt Jones en zegt dat hij deze zomer beter kan vechten of zijn biezen kan pakken. ,,Weet je, het is aan hem. Hij kan deze zomer vechten, of hij kan nooit meer vechten. Ik bedoel, dat is aan hem,” voegde White eraan toe.

Harde woorden wellicht maar White kan het zich permitteren, zijn organisatie beschikt over een groot aantal topvechters die Jones in de schaduw kunnen zetten in de toekomst. White zei wel dat als Jones besluit op dit moment met pensioen te gaan, hij een erfenis zal nalaten die moeilijk in te halen zal zijn.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page