UFC’er Jon Jones: ‘Terugkeer wordt een probleem’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Jon Jones: ‘Terugkeer wordt een probleem’

UFC’er Jon Jones: ‘Terugkeer wordt een probleem’

UFC'er Jon Jones: 'Terugkeer wordt een probleem'

Jon Jones verwacht een zware terugkeer naar de UFC-octagon. Nu hij mijlenver lijkt van een kans op de zwaargewicht titel heeft hij alle tijd om te trainen en aan gekomen. Juist daar wringt de schoen volgens de voormalige zwaar-lichtgewicht kampioen.

Momenteel versterkt Jones zijn lichaam door veel gewicht trainingen en het aankomen van spiermassa. De voormalige licht-zwaargewicht koning van de UFC traint zich een slag in de rondte om naar de zwaargewicht divisie door te stomen. Echter zal zijn nieuwe fysieke toestand hem aardig in de weg kunnen zitten, zegt Jones zelf.

Grote atleten

De huidige UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou heeft duidelijk gemaakt dat hij Jones zou verwelkomen als zijn eerste uitdager. Echter ziet UFC-baas liever een gevecht tussen Ngannou en Derrick Lewis. Maar toch traint Jones stug door.

,,Als ik terug wil keren om te vechten gaat dit nog een probleem worden”, zegt Jones. ,,Ik moet meer gaan boksen en MMA-trainen voordat het gewicht mij in de weg gaat zitten. ” Jones heeft onlangs ook een foto van zichzelf gedeeld. Daarop staan een aantal van de andere grotere atleten waarmee hij heeft getraind om een ​​beeld te geven van zijn fysieke transformatie.

Bekijk ook

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

De schietpartij vond in maart plaats tijdens RIZE-vechtkampioenschappen.3f

‘Dat was geen fucking bokswedstrijd’: UFC-vechtbaas over Mayweather vs. Logan Paul

Dana White laat niets over van de bokswedstrijd tussen legende Floyd Mayweather en YouTube-ster Logan Paul

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page