Van moord verdachte Prof MMA-vechter 'ontsnapt' tijdens gevangenen transport Nieuws
Nieuws

Van moord verdachte Prof MMA-vechter 'ontsnapt' tijdens gevangenen transport

Van moord verdachte Prof MMA-vechter 'ontsnapt' tijdens gevangenen transport
Van moord verdachte Prof MMA-vechter 'ontsnapt' tijdens gevangenen transport

Autoriteiten in Texas melden vanavond dat een MMA-vechter die van drie moorden wordt verdacht, ontsnapt is tijdens een privé gevangenen transport.

Het sheriffkantoor van Montgomery County tweette zondag dat Cedric "Spider" Marks ontsnapte in Conroe, ongeveer 40 mijl (65 kilometer) ten noorden van Houston.

Marks heeft een lange MMA -carrière achter de rug en vocht zijn laatste partij in maart 2018. De MMA-databank Sherdog heeft Marks genoteerd staan als een lange tijd prof is sinds 1998 in Mixed Martial Arts actief is.

Inbraken en moord

TV-station KCEN meldde dat Marks vorige maand in Michigan werd gearresteerd op beschuldiging dat hij op 21 augustus in Tempel, Texas, een inbraak had gepleegd bij zijn ex-vriendin, Jenna Scott.

LEES OOK: Gearresteerde MMA-vechter pleegt zelfmoord

Scott en een vriend, Michael Swearingin, verdwenen op 4 januari en werden terug gevonden in een ondiep graf in Clearview, Oklahoma, op 15 januari. Marks wordt in verband gebracht met hun dood.

Verdwijning

Politie in Bloomington, Minnesota, zegt dat Marks in verband wordt gebracht met de verdwijning van April Pease in 2009, met wie hij een kind kreeg. De vrouw uit de staat Washington had hem beschuldigd van huiselijk geweld.

Marks wordt als extreem gevaarlijk beschouwd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws