Tragedie: MMA-vechter pleegt zelfmoord in gevangenis na arrestatie Nieuws
Nieuws

Tragedie: MMA-vechter pleegt zelfmoord in gevangenis na arrestatie

Tragedie: MMA-vechter pleegt zelfmoord in gevangenis na arrestatie
Tragedie: MMA-vechter pleegt zelfmoord in gevangenis na arrestatie

Hij werd afgelopen woensdag opgepakt voor huiselijk geweld en het mishandelen van zijn vrouw, Leandro Frois. Echter pleegde hij dezelfde nacht zelfmoord in de openbare gevangenis van Porto Alegre waar hij wachtte op een proces.

Volgens de website G1 die het bericht vandaag naar buiten bracht, werd Leandro Frois Lopes, een 32-jarige MMA-vechter, woensdagnacht gearresteerd na een ruzie met zijn vrouw. Hij werd ervan verdacht zijn levensgezel te hebben aangevallen.

Volgens het politie rapport werd de vrouw geslagen en waren er sporen van wurging in haar nek. Ze liet de politie weten dat ze wilde gaan voor een strafrechtelijke vervolging van Frois en vroeg om een noodbescherming maatregel. Een borgtocht van $ 5.000 was vereist om Leandro vrij te krijgen.

Geen geld

Echter had Foris zelf het geld niet voor de borg om zichzelf vrij te kopen. Omdat het bedrag niet werd betaald, werd Leandro naar het huis van bewaring gebracht, waar hij zou wachten op de beslissing van de rechter.

Enkele uren later werd Frois dood gevonden in zijn cel. Een advocaat die anoniem wil blijven vertelde dat een politie functionaris Leandro's moeder had opgedragen geen borgtocht te betalen.

Prof vechter

Ook adviseerde dezelfde functionaris om bij een openbare verdediger te blijven in plaats van een advocaat in te huren. Volgens de moeder van Frois had de politieagent verklaard dat haar zoon niet lang zou worden vastgehouden.

Volgens de MMA-website Sherdog, vocht Frois als prof MMA-vechter een groot aantal partijen en had een aardig winst record, zijn laatste partij vocht hij in september 2018.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws