Usman draait 180 graden om: ‘Jake Paul rot lekker op’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Usman draait 180 graden om: ‘Jake Paul rot lekker op’

Usman draait 180 graden om: ‘Jake Paul rot lekker op’

Kamaru Usman wil niets te maken hebben met een bokswedstrijd tegen Jake Paul. Het leek er eerder op dat UFC-kampioen weltergewicht Usman, de YouTuber een dik pak slaag wilde geven. Echter wijst de topvechter de Youtube ster de deur.

De UFC-kampioen weltergewicht verwierp het aanbod van Paul dinsdag nadat de YouTuber zei dat hij geïnteresseerd was om Usman in de ring te ontmoeten. ,,Blijf je geld verdienen, jongeman en blijf aan die kant”, tweette Usman. ,,Ik ben geen Disney-kind en ik speel geen vechter te zijn.”

Los op social media

Eerder die dag zei Paul dat hij open stond voor een bokswedstrijd tegen Usman en garandeerde hij dat de 33-jarige meer geld zou verdienen met het gevecht dan al zijn UFC-wedstrijden bij elkaar. Aanvankelijk reageerde Usman dat hij de YouTuber wel terecht zou willen wijzen. Paul ging daar op in en ging los op social media.

,,Als je baas, Dana White (UFC baas. red), je toestemming geeft om me te boksen en meer geld te verdienen dan je ooit hebt gedaan, laat het me dan weten “, schreef Paul op Twitter. ,,Ik beloof je dat het je grootste betaaldag wordt.”

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page