UFC-kampioen Usman gaat Jake Paul klappen verkopen Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Usman gaat Jake Paul klappen verkopen

UFC-kampioen Usman gaat Jake Paul klappen verkopen

Kamaru Usman zegt dat hij meer dan blij is om YouTuber Jake Paul een flink pak slaag te geven.En tegen alle verwachting in accepteert Paul zijn uitdaging. Alhoewel de YouTube-ster aanvankelijk UFC veteraan Daniel Cormier uitdaagde is het Usman die instapt.

UFC kampioen Usman behaalde zaterdagavond een knock-out overwinning in de tweede ronde op Jorge Masvidal in hun herkansing gevecht. In een interview na afloop zei Usman dat hij Paul wel een kopje kleiner zou willen slaan. Het was geen verrassing dat Paul, kort nadat het interview met Usman openbaar werd gemaakt, via sociale media de uitdaging van de kampioen weltergewicht aannam.

Dik verdienen

,,Uitdaging aanvaard Usman als je baas Dana (White UFC baas. red.), je toestemming geeft om me te boksen en meer te laten verdienen dan je ooit hebt gedaan, laat het me dan weten. Ik beloof je dat het je grootste betaaldag wordt", tweette Paul.

Paul is ondertussen heeft als professionele bokser drie wedstrijden gebokst en gewonnen. Zijn laatste is een KO-overwinning op MMA-vechter Ben Askren. Toch is er geen twijfel dat als hij tegen Usman de ring in stapt, dit de zwaarste test van de YouTuber zijn carrière zou zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws