Update UFC'er Jon Jones! 'Uit de cel, rechtszitting wacht'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Update UFC’er Jon Jones! ‘Uit de cel, rechtszitting wacht’

Update UFC’er Jon Jones! ‘Uit de cel, rechtszitting wacht’

Update UFC'er Jon Jones! 'Uit de cel, rechtszitting wacht'

Jon Jones heeft vrijdag borgtocht betaald zit niet langer in de cel. De UFC-ster moet nu op 26 oktober voor de rechtbank verschijnen vanwege de beschuldigingen omtrent huiselijk geweld en het saboteren van een voertuig.

Voormalig UFC-kampioen Jones werd vrijdagochtend vroeg aangehouden door de politie van Las Vegas. De vechter wordt verdacht van huiselijk geweld en het saboteren van een voertuig.

kort na zijn opname in de UFC Hall of Fame. ‘Bones’ werd gearresteerd op beschuldiging van batterij, huiselijk geweld en het verwonden van en knoeien met een voertuig. Volgens Marc Raimondi van ESPN, heeft Jones borgtocht betaald en zal hij op 26 oktober voor de rechtbank verschijnen.

Niet verbaasd

,,Jon Jones zal vanmiddag niet verschijnen in de rechtbank in Las Vegas, zoals verwacht, volgens een rechtbankfunctionaris”, schreef Raimondi gisteren. ,,Jones heeft vrijdagavond borgtocht betaald en is niet langer in hechtenis. Zijn volgende zittingsdatum is 26 oktober, voor het indienen van een mogelijke strafrechtelijke aanklacht tegen hem.”

Dit is niet de eerste keer dat Jones in de problemen komt met justitie. Zo werd hij al eens dronken aangehouden in zijn auto, terwijl hij gewapend was. UFC-Baas Dana White is niet eens meer verbaasd dat zijn vechter in de problemen is geraakt, lees HIER meer.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3 officieel bevestigd: ‘Strijd der bokslegendes’

Bokslegendes Canelo en Golovkin hebben al 24 spannende rondes gedeeld

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page