F*cking Dom! Vechtbaas gaat los op boksorganisatie (video)
Home / Nieuws / F*cking Dom! Vechtbaas gaat los op boksorganisatie (video)

F*cking Dom! Vechtbaas gaat los op boksorganisatie (video)

Canelo Alvarez en Caleb Plant gingen dinsdag flink los tijdens hun staredown, dit leverde Plant een dik oog op. UFC-Baas Dana White heeft geen goed woord over voor het incident en Showtime Boxing, de organisatie achter de komende wedstrijd.

Dat White nooit een blad voor zijn mond neemt tegenover andere organisaties is bekend. Als baas van de grootste MMA-organisatie ter wereld is hij dan ook niet bang om zijn ongenoegen te uitten. Er werden harde klappen uitgewisseld tussen Canelo en Plant. Maar het was Plant die aan het kortste eind trok met een snee onder zijn rechteroog.

,,Het verbaast me niet dat Shitshowtime… ze zijn geweldig. Die jongens zijn echt goed in wat ze doen. Van productie tot persconferenties, ze zijn geweldig”, zei White met een snerende ondertoon. ,,Hoe lang ben je al bezig dat je niet doorhebt dat twee knokkers face-to-face staan zonder iemand in het midden.”

Hoe dom kun je zijn

,,Deze gasten zijn fucking dom”, vervolgde White die zegt dat het de eigen schuld van Showtime is dat het uit de hand liep. White zelf maakt vak spannende momenten mee tussen zijn vechters. Maar staat altijd zelf in het midden om te zorgen dat er niets fout kan gaan.

Dergelijke incidenten zijn niet nieuw in vechtsporten. Maar in de UFC komt het zelden voor dat dergelijke zaken zo escaleren zoals tussen Canelo en Plant. En vanwege dit ongeluk werd Showtime een open doelwit voor een van zijn grootste critici, UFC-president White.

Bekijk ook

Strelka knokker ‘KO’ door de touwen getrapt’ (video)

Strelka is een fenomeen in Rusland

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page