UFC'er Rozenstruik klaar om Blaydes te slopen! 'Beste zwaargewicht'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Rozenstruik klaar om Blaydes te slopen! ‘Beste zwaargewicht’

UFC’er Rozenstruik klaar om Blaydes te slopen! ‘Beste zwaargewicht’

Jairzinho Rozenstruik is klaar om te bewijzen dat hij de beste is in de UFC zwaargewicht divisie tegen Curtis Blaydes tijdens UFC 266. Na een knock-out in de eerste ronde op Augusto Sakai in juni, kwam Rozenstruik opnieuw naar voren als een van de beste vechters in de UFC-zwaargewicht divisie.

De Surinamer is een kracht om rekening mee te houden, hij mag dan wel verloren hebben van Ciryl Gane eerder dit jaar. Bij UFC 266 op 25 september stapt Rozenstruik terug in de Octagon tegen Blaydes. Ook Blaydes liep tegen een verlies op en wel tegen Derrick Lewis.

In een gesprek met James Lynch van MMANews voorafgaand, verklaarde Rozenstruik zijn doelen voor het gevecht met Blaydes. Wat Rozenstruik betreft, hij wil in de kooi stappen en laten zien dat hij de beste in de divisie is, en hij is klaar om het worstelen van Blaydes te stoppen om precies dat te doen. De kickboks achtergrond van Rozenstruik zal hem daarbij helpen.

Ik ben de beste

,,Ik denk dat het mijn macht tegen zijn macht is. Ik ben een staande vechter, ik denk dat ik de beste in de divisie ben. Hij noemt zichzelf de beste worstelaar, dus het worden twee verschillende stijlen”, zegt Rozenstruik.

,,Natuurlijk wil ik naar binnen gaan en hem verslaan en dit gevecht winnen. Het maakt niet uit wat er gaat gebeuren. Natuurlijk weet ik wat hij doet. Hij is een worstelaar, hij gaat voor de grond, hij gaat proberen me neer te halen. Hij gaat me vastpinnen en ik zal daar zijn om die dingen te dwarsbomen en met mijn kracht vooruit te gaan”, aldus Rozenstruik.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page