Curtis Blaydes: 'Ik zal Jairzinho Rozenstruik vernietigen'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Curtis Blaydes: ‘Ik zal Jairzinho Rozenstruik vernietigen’

Curtis Blaydes: ‘Ik zal Jairzinho Rozenstruik vernietigen’

Curtis Blaydes: 'Ik zal Jairzinho Rozenstruik vernietigen'
Jairzinho Rozenstruik (links) met Curtis Blaydes (rechts)

Curtis Blaydes treft de Surinaamse UFC’er Jairzinho Rozenstruik op 4 september tijdens UFC 266. Vooruitlopend op de wedstrijd deelt de Amerikaan zijn gedachten over zijn rivaal Rozenstruik.

UFC-zwaargewicht Blaydes was niet zo onder de indruk van de overwinning van Jairzinho Rozenstruik op Augusto Sakai. Sterker nog de Amerikaan verwacht de Surinamer te vernietigen tijdens hun gevecht. Blaydes baseert zijn uitspraken op een aantal gevechten van Rozenstruik naast Sakai.

,,Ik was niet erg onder de indruk van de techniek”, zei Blaydes tegen LowKickMMA. ,,Natuurlijk is de kracht indrukwekkend, maar de techniek is niet… zoals naar hem kijken, ik keek naar hem toen hij tegen Gane vocht en je kon gewoon het verschil zien in de snelheid en vloeibaarheid en de techniek”, zegt Blaydes.

Plan bedenken

,,Jairzinho is meer je old-school, klassieke ploeteraar. Jij gaat, ik ga, jij gaat, ik ga. Ik vind hem niet zo explosief, hij heeft geen gekke aanvallen. Het is vrij eenvoudig. Maar het werkt voor hem, hij houdt vast aan wat hij weet. Hij brengt niet veel diversiteit met zich mee, wat het een beetje makkelijker maakt om een ​​gameplan te maken, maar je moet je altijd bewust zijn van de kracht.”

Blaydes verwacht niet veel werk te hebben aan Rozenstruik; ,,Over het algemeen ben ik de betere vechter. Ik denk dat ik agressiever ben. Ik zal hem onder druk kunnen zetten en dan zal hij een fout maken en kan ik hem naar de grond brengen waar ik hem zal vernietigen”, aldus Blaydes.

Bekijk ook

UFC-comeback! McGregor geeft datum: ‘Geduld ik kom er aan’

Conor McGregor heeft een datum gegeven voor zijn verwachte terugkeer naar actie bij de UFC

KO Beest ‘Roodbaard’ slaat weer toe! Trapt oor rivaal plat

Wat een dikke KO

‘100 tegenstanders voor McGregor!’ Coach interview

Vechters zullen niet aan te slepen zijn zoveel.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page