UFC'er Covington pissed op manager Khabib: 'Smoel houden'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC’er Covington pissed op manager Khabib: ‘Smoel houden’

UFC’er Covington pissed op manager Khabib: ‘Smoel houden’

UFC'er Covington pissed op manager Khabib: 'Smoel houden'

Colby Covington, UFC-weltergewicht stuurde een bericht naar Ali Abdelaziz om hem eraan te herinneren dat hij niet de matchmaker van de UFC is. Bovendien brengt deze volgende de UFC’er alleen maar nep nieuws naar buiten.

Van Covington wordt verwacht dat hij het later dit jaar in een herkansing opneemt tegen UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Deze wordt vertegenwoordigt door Abdelaziz. UFC-president Dana White heeft bij talloze gelegenheden opgemerkt dat het eerste gevecht tussen Usman en Covington een van zijn persoonlijke favoriete gevechten aller tijden was.

Nep gast

Ondanks dat White zegt dat Covington de volgende is, heeft Abdelaziz gesuggereerd dat andere kanshebbers zoals Nate Diaz, de volgende in de rij zouden kunnen zijn voor de kampioen Usman. ,,Nepnieuws. Dat is zo standaard en typisch voor Ali Abdel-a-sleaze, het is gewoon meer nepnieuws”, zegt Covington.

,,Hij brengt gewoon verhalen naar buiten die niet waar zijn en hij hoopt gewoon dat mensen zijn strohalm zullen grijpen en het zullen geloven. Maar (Usman) kan er niet uit komen en diep van binnen weet hij dat. Ali, jij bent niet de matchmaker van de UFC, dus smoel houden. Je bent Dana White niet. Je bent een boer voor ze. Dus stop met praten met koningen en laat de grote jongens alleen zaken doen”, aldus Covington.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page