UFC'er Covington pissed op manager Khabib: 'Smoel houden' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Covington pissed op manager Khabib: 'Smoel houden'

UFC'er Covington pissed op manager Khabib: 'Smoel houden'

Colby Covington, UFC-weltergewicht stuurde een bericht naar Ali Abdelaziz om hem eraan te herinneren dat hij niet de matchmaker van de UFC is. Bovendien brengt deze volgende de UFC'er alleen maar nep nieuws naar buiten.

Van Covington wordt verwacht dat hij het later dit jaar in een herkansing opneemt tegen UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Deze wordt vertegenwoordigt door Abdelaziz. UFC-president Dana White heeft bij talloze gelegenheden opgemerkt dat het eerste gevecht tussen Usman en Covington een van zijn persoonlijke favoriete gevechten aller tijden was.

Nep gast

Ondanks dat White zegt dat Covington de volgende is, heeft Abdelaziz gesuggereerd dat andere kanshebbers zoals Nate Diaz, de volgende in de rij zouden kunnen zijn voor de kampioen Usman. ,,Nepnieuws. Dat is zo standaard en typisch voor Ali Abdel-a-sleaze, het is gewoon meer nepnieuws", zegt Covington.

,,Hij brengt gewoon verhalen naar buiten die niet waar zijn en hij hoopt gewoon dat mensen zijn strohalm zullen grijpen en het zullen geloven. Maar (Usman) kan er niet uit komen en diep van binnen weet hij dat. Ali, jij bent niet de matchmaker van de UFC, dus smoel houden. Je bent Dana White niet. Je bent een boer voor ze. Dus stop met praten met koningen en laat de grote jongens alleen zaken doen", aldus Covington.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws