HAAT! Manager hoopt dat UFC'er Covington blind geslagen wordt
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / HAAT! Manager hoopt dat UFC’er Covington blind geslagen wordt

HAAT! Manager hoopt dat UFC’er Covington blind geslagen wordt

Colby Covington (links) tijdens zijn gevecht met Kamaru Usman

Ali Abdelaziz, onder andere manager van de voormalige UFC kampioen Khabib Nurmagomedov, hoopt dat Colby Covington blind geslagen wordt door Kamaru Usman. Ook Usman valt onder Abdelaziz’s management en de twee zullen eind dit jaar vechten.

,,Luister, de laatste keer dat ze vochten, brak hij zijn kaak”, zegt Ali Abdelaziz. ,,Dit gevecht, ik hoop dat hij blind wordt of dat er iets ergs met hem gebeurt, want hij is een erg slechte kerel”. Usman raakt Colby Covington met een grote rechtse hoek tijdens hun gevecht om de weltergewicht titel in het UFC 245 main event in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada op 14 december 2019.

Klappen moet hij krijgen

Abdelaziz, die in 2019 bijna een vechtpartij begon met Covington in een casino in Las Vegas, veracht ‘Chaos’ zo erg dat hij hoopt dat de voormalige interim-kampioen weltergewicht blind wordt in de rematch, waarbij hij diens recente capriolen vergelijkt met UFC-superster Conor McGregor.

,,Covington is een racistische klootzak. Hij beledigt de religie van mensen, vrouw. Je ziet hem praten over Dustin hij zei dat de vrouw van Dustin Poirier een rekwisiet is. Hoe ga je dat zeggen? Dit is een man met wie hij trainde, zweette en at. Hoe ga je zo over hem praten?”, aldus Abdelaziz.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page