UFC'er Benavidez is er klaar mee en gaat met pensioen MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Benavidez is er klaar mee en gaat met pensioen

UFC'er Benavidez is er klaar mee en gaat met pensioen

Joseph Benavidez, UFC-vlieggewicht en meervoudig titeluitdager heeft besloten te stoppen met MMA-vechten. De topknokker gaat met pensioen zo vertelde hij aan Marc Raimondi van ESPN.

De 37-jarige Benavidez, die zijn laatste drie gevechten verloor, zei in juli dat hij na een overwinning wilde stoppen. Echter kwam de winst niet en lijkt dit de druppel voor de vechter om zijn MMA-handschoenen aan de wilgen te hangen.

Ik wist het

Benavidez stapte voor het laatst in de Octagon in maart dit jaar tegen Askar Askarov waar hij tegen een verlies aanlopen. Zijn laatste overwinning dateert van 2019 tegen Jussier Formiga. ,,Ik wist dat ik niet meer zou vechten, maar ik bleef een beetje doormodderen", zei Benavidez.

Over een eventuele latere terugkeer zegt Benavidez; ,,Je weet maar nooit. Maar het is nu zover en stop ik ermee." Benavidez maakte zijn professionele MMA-debuut in 2006. Hij verlaat de sport met 36 gevechten op zijn naam, waaronder 26 UFC-gevechten. Hij vocht vier keer voor de UFC-vlieggewicht titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws