MMA-vechter voert direct uit ziekenhuis episch titelgevecht 'en weer terug'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter voert direct uit ziekenhuis episch titelgevecht ‘en weer terug’

MMA-vechter voert direct uit ziekenhuis episch titelgevecht ‘en weer terug’

MMA-vechter even uit ziekenhuis, voert episch titelgevecht en weer terug
Screenshots uit Insta video coach van Figueiredo

Deiveson Figueiredo verdedigde vandaag met succes zijn UFC-vlieggewicht titel tegen Brandon Moreno in Las Vegas. Maar het gevecht nam veel weg bij de kampioen. Deze moest na afloop naar het ziekenhuis.

In een van de beste UFC gevechten van het jaar, streden Deiveson Figueiredo en Brandon Moreno voor een overwinning. Figueiredo en Brandon Moreno stonden in de headliner van UFC 256. Het was een waar spektakel welke eindige in een gelijkspel. Dit was pas de vierde keer dat een UFC titelwedstrijd als gelijk eindigend werd beoordeeld.

Herkansing

Figueiredo zei in zijn interview na het gevecht, dat hij vrijdagavond een maagontsteking had en tot zaterdagochtend 2 uur in het ziekenhuis lag. Toch stapte de Braziliaan de kooi in tegen Moreno. Vrijwel direct na de wedstrijd kon Figueiredo terug naar het hospitaal. De afvalrace voor de wedstrijd zou de boosdoener zijn geweest.

Dat de uitslag voor beide vechters niet naar tevredenheid was blijkt uit het feit dat de uitdager opriep tot en herkansing. ,,We hebben een herkansing nodig”, zei Moreno, de eerste in Mexico geboren vechter die streed om een ​​UFC-titel, in zijn interview na het gevecht.

In en uit het ziekenhuis

,,We hebben die herkansing nodig. Ik denk het wel. Voor mezelf, voor Figueiredo, voor de fans, voor iedereen. Voor de sport natuurlijk.” Ook Figueiredo reageerde: ,,Als ze hem het volgende gevecht voor me willen zetten, sta ik daar voor open”, zei Figueiredo.

In februari miste Figueiredo gewicht in aanloop naar een gevecht met Joseph Benavidez voor de vacante vlieggewicht titel. Hij versloeg Benavidez door TKO in de tweede ronde. Echter kwam de Braziliaan niet voor de titel in aanmerking om kampioen te worden omdat hij niet op het juiste gewicht was.

Bekijk ook

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page