UFC verliest top headliner gevecht tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC verliest top headliner gevecht tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev

UFC verliest top headliner gevecht tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev
UFC verliest top headliner gevecht tussen Leon Edwards en Khamzat Chimaev

Leon Edwards en Khamzat Chimaev zullen op 19 december geen gevecht voeren. De headliner van UFC Fight Night 183 geannuleerd nadat Edwards positief testte op COVID-19.

De UFC hoopt de wedstrijd in 2021 om te boeken. Maar een nieuwe datum is op dit moment nog niet definitief. Aldus berichten van ESPN.UFC Fight Night 183 vindt plaats in de UFC Apex in Las Vegas. De organisatie overweegt om Geoff Neal vs. Stephen Thompson om te zetten tot de headliner.

Coronapandamie

Edwards heeft ernstige symptomen van het coronavirus. De Britse vechter heeft naar verluidt 12 pond in vier dagen verloren en herstelt thuis. De 29-jarige Edwards heeft sinds juli 2019 niet meer in de UFC kooi gestaan. Edwards zou Tyron Woodley ontmoeten op 21 maart in Londen. Dat evenement werd geannuleerd vanwege de pandemie.

Chimaev is ondertussen een van de toppers van 2020. De vechter trok de aandacht met overwinning op John Phillips en Rhys McKee binnen een periode van 10 dagen in juli. Tijdens UFC Fight Night 178 op 19 september kwam hij alweer in actie. Gerald Meerschaert werd in 17 seconden knock-out geslagen door Chimaev.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws