UFC vechtersbaas: Khabib Nurmagomedov moet zijn titel opgeven (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC vechtersbaas: Khabib Nurmagomedov moet zijn titel opgeven (video)

UFC vechtersbaas: Khabib Nurmagomedov moet zijn titel opgeven (video)

Dana White, de UFC-president zegt dat Khabib Nurmagomedov de lichtgewicht titel zal moeten opgeven. Als hij tegen Georges St-Pierre wil vechten.

Vandaag ontmoette White en Khabib elkaar in Abu Dhabi. De UFC-ster ging met pensioen na zijn laatste gevecht. Maar White is onvermurwbaar geweest dat hij zal proberen de ongeslagen Rus terug te halen. Voor een laatste gevecht.

De voorkeur voor een gevecht gaat uit naar Conor McGregor of Charles Oliveira. Echter zou Khabib de voorkeur hebben, om tegen UFC-legende Georges St-Pierre een laatste gevecht te houden.

Dan moet hij de titel opgeven

De details van het gesprek tussen de kampioen en White is nog steeds een mysterie. Maar een gesprek over het laatste gevecht stond volgens insiders op de agenda. Maar over St-Pierre heeft White zo zijn gedachten.

,,Ik weet het niet," zei White over een gevecht tussen Khabib en St-Pierre. ,,Ik denk dat als hij tegen Georges St-Pierre wilde vechten, hij de titel moet opgeven, en dat hij dan tegen Georges St-Pierre kan vechten."

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/d-day-gesprek-khabib-en-dana-white-eindelijk-oog-in-oog/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws