UFC trekt ontslag vechter in: 'Ze hebben mijn loon verdubbeld' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC trekt ontslag vechter in: 'Ze hebben mijn loon verdubbeld'

UFC trekt ontslag vechter in: 'Ze hebben mijn loon verdubbeld'

Chase Sherman werd recentelijk ontslagen door vechtsport organisatie UFC. Vier dagen later werd hij echter opnieuw op contract gezet om het op te nemen tegen Alexandr Romanov die zonder tegenstander zat.

Het gebeurt vrijwel nooit dat de UFC een ontslagen vechter terugneemt. Echter in het geval van Sherman kon de organisatie niet anders. Sherman is slechts vier dagen geleden officieel uit de UFC ontslagen, deels omdat hij en zijn manager erom vroegen.

De organisatie wilde Sherman in de selectie houden, maar ze hadden geen gevechten voor hem, dus het plan was om terug te gaan naar BKFC (Blote vuist boksen. red), en daar wat gevechten te krijgen en dan in de toekomst opnieuw te tekenen bij de UFC.

Meer geld

Nadat Tanner Boser afzegde voor zijn gevecht aankomende zaterdag tijdens UFC Vegas 52 tegen Alexandr Romanov was gedwongen, belde de UFC snel om Sherman weer op het rooster te krijgen. ,,Het was gek. Mick Maynard (matchmaker. red), wilde me niet officieel ontslaan omdat hij dacht dat hij me nog steeds kon gebruiken" zegt Sherman.

,,Het plan was om terug te gaan naar BKFC, maar vier dagen later kreeg ik een bericht van mijn manager die zei dat de UFC me opnieuw heeft getekend en dat ze willen dat ik binnen vier dagen vecht", vervolgde Sherman. Ze hebben me opnieuw een contract voor vier gevechten getekend en ze hebben mijn loon verdubbeld, dus ik had zoiets van oké, ik kan dat niet weigeren. " UFC Vegas 52 is zaterdag live te zien bij Discovery+.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws