UFC kondigt Dustin Poirier vs Conor McGregor officieel aan
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC kondigt Dustin Poirier vs Conor McGregor officieel aan

UFC kondigt Dustin Poirier vs Conor McGregor officieel aan

UFC kondigt Dustin Poirier vs Conor McGregor officieel aan

Dustin Poirier en Conor McGregor zullen elkaar dan eindelijk treffen. De UFC maakte vandaag bekend dat het gevecht officieel is. De organisatie lanceerde met de aankondiging gelijk de officiële poster.

Voor Dustin Poirier en Conor McGregor zal 23 januari tijdens UFC 257 het langverwachte weerzien betekenen. De twee UFC-sterren gaan in de herkansing van hun eerdere treffen in september 2014. McGregor liep destijds weg met de overwinning.

De aanzet tot het gevecht in januari. Kwam voort uit het feit dat de twee vechters. Elkaar tot een wedstrijd uitdaagde via social media. Er werd besloten door Poirier en McGregor om het gevecht aan te gaan. De UFC kwam tussenbeide en wilde het gevecht binnen haar organisatie houden.

Kant en klaar

Poirier tekende als eerste en de Ier liet even op zich wachten. Mondeling was McGregor al akkoord. Echter bleef zijn krabbel nog even uit. Vorige week werd bekend dat de Ier getekend zou hebben. Met de bevestiging van de UFC vandaag. Lijkt alles in kannen en kruiken.

Poirier vs McGregor zal plaatsvinden in Abu Dhabi. Compleet met een selectief publiek. Het gevecht is op lichtgewicht. Verwacht wordt dat de winnaar van grote invloed zal zijn op deze gewicht divisie. Waar nog steeds de Rus Khabib Nurmagomedov de regerend kampioen is. Ondanks zijn recente pensioen aankondiging. Vandaar werd ook bekend dat UFC-president Dana White en Khabib elkaar binnenkort treffen. Om te praten over diens toekomst binnen de organisatie.

Bekijk ook

Gruwelijke beenbreuk verpest debuut MMA-vechter Richard Palencia | Video

Nasty! Gruwelijke beenbreuk verpest debuut bij Bellator | Video

Dit nadat hij een gebroken been had opgelopen

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Ook de wedstrijd van Ożóg en Mamporia eindigde grim

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter!

Fatale HeadKick in 5 seconden fataal voor vechter! (video)

De commentatoren waren het erover eens

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page