Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC KAMPIOEN KHABIB NURMAGOMEDOV: ‘Allah geef mijn vader terug’

UFC KAMPIOEN KHABIB NURMAGOMEDOV: ‘Allah geef mijn vader terug’

UFC Kampioen Khabib met zijn vader Abdulmanap

Khabib Nurmagomedov zegt dat vader in kritieke toestand verkeert door het coronavirus

Ongeslagen UFC-lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov bevestigde maandag dat zijn vader in kritieke toestand verkeerde vanwege het coronavirus of Covid-19.

“In mijn persoonlijke geval heb ik meer dan 20 mensen ziek van mijn familie. Er lagen meer dan twintig mensen op de IC’s. Velen van hen zijn niet meer onder ons. Veel kennissen zijn overleden, veel ouders van mijn familieleden. Iedereen heeft er moeite mee, “aldus Khabib op Instagram.

Blijf thuis

Khabib bevestigde dat zijn vader, Abdulmanap Nurmagomedov, onlangs een hartoperatie heeft ondergaan vanwege complicaties als gevolg van een eerdere aandoening en het coronavirus. Hij moedigde mensen over de hele wereld aan om in zelfisolatie te blijven om de pandemie te bestrijden.

“Er is veel op het internet geschreven over mijn vader. Mijn vader bevindt zich momenteel in een ziekenhuis. Hij is in kritieke toestand als gevolg van dit virus. Het heeft zijn hart getroffen omdat hij daar vorig jaar een operatie heeft ondergaan, en op dit moment hebben ze nog een operatie gedaan. Hij zit in een heel moeilijke situatie, heel moeilijk. We vragen Allah dat hij hem aan ons teruggeeft. “

Bekijk ook

Holloway sloopt Kattar in 5 ronden durend bloedbad (video)

Max Holloway toonde een andere vechter dan dan hij ooit was in zijn gevecht met ...

MMA-talent scoort 1e vette UFC knock-out van 2021 (video)

Punahele Soriano had de eer de eerste knock-out van het UFC 2021 seizoen te scoren. ...

BREAKING: Dana White ‘Khabib overweegt terugkeer gevecht’

Khabib Nurmagomedov de UFC-lichtgewicht kampioen lijkt uit pernsien te komen. UFC President DanaWhite kondigde vanavond ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page