UFC KAMPIOEN KHABIB NURMAGOMEDOV: 'Allah geef mijn vader terug' Nieuws
Nieuws

UFC KAMPIOEN KHABIB NURMAGOMEDOV: 'Allah geef mijn vader terug'

UFC KAMPIOEN KHABIB NURMAGOMEDOV: 'Allah geef mijn vader terug'
UFC KAMPIOEN KHABIB NURMAGOMEDOV: 'Allah geef mijn vader terug'

Khabib Nurmagomedov zegt dat vader in kritieke toestand verkeert door het coronavirus

Ongeslagen UFC-lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov bevestigde maandag dat zijn vader in kritieke toestand verkeerde vanwege het coronavirus of Covid-19.

"In mijn persoonlijke geval heb ik meer dan 20 mensen ziek van mijn familie. Er lagen meer dan twintig mensen op de IC's. Velen van hen zijn niet meer onder ons. Veel kennissen zijn overleden, veel ouders van mijn familieleden. Iedereen heeft er moeite mee, "aldus Khabib op Instagram.

Blijf thuis

Khabib bevestigde dat zijn vader, Abdulmanap Nurmagomedov, onlangs een hartoperatie heeft ondergaan vanwege complicaties als gevolg van een eerdere aandoening en het coronavirus. Hij moedigde mensen over de hele wereld aan om in zelfisolatie te blijven om de pandemie te bestrijden.

"Er is veel op het internet geschreven over mijn vader. Mijn vader bevindt zich momenteel in een ziekenhuis. Hij is in kritieke toestand als gevolg van dit virus. Het heeft zijn hart getroffen omdat hij daar vorig jaar een operatie heeft ondergaan, en op dit moment hebben ze nog een operatie gedaan. Hij zit in een heel moeilijke situatie, heel moeilijk. We vragen Allah dat hij hem aan ons teruggeeft. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws