UFC GEMIST: Bekijk de persconferentie McGregor vs Cerrone - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC GEMIST: Bekijk de persconferentie McGregor vs Cerrone

UFC GEMIST: Bekijk de persconferentie McGregor vs Cerrone

Donderdagnacht vond de persconferentie plaats tussen Conor McGregor en Donald Cerrone.

Beide vechters staan tegenover elkaar op UFC 246 aankomend weekend, in aanloop van hun gevecht werden beide vechters ondervraagd door de aanwezige media.

Zo werd McGregor gevraagd of zijn persoonlijke situatie hem er van weerhield om terug te keren naar de UFC. Het antwoord van McGregor is duidelijk ik ben terug om te vechten en ik ga het beste van mezelf laten zien, het is weer tijd voor actie.

Rot momentje

Cerrone op zijn beurt gaf aan dat hij echt uitziet naar het gevecht met McGregor, hij komt om een goede show te geven voor de fans. Het was wellicht een van de meest relaxte UFC persconferentie tot nu toe.

Toch kwam het even tot een boe momentje toen een journalist maar bleef door vragen over de beschuldigingen tegen McGregor over seksuele aantijgingen uit de zaal kwam veel boegeroep en Cerrone nam het zelfs op voor McGregor.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page