? | UFC FIGHT NIGHT 172 OVEREEM VS. HARRIS: Overleeft de kin van Overeem? Nieuws
Nieuws

? | UFC FIGHT NIGHT 172 OVEREEM VS. HARRIS: Overleeft de kin van Overeem?

? | UFC FIGHT NIGHT 172 OVEREEM VS. HARRIS: Overleeft de kin van Overeem?

Zal de Nederlander Alistair Overeem zijn laatste verlies kunnen wreken tegen Walt Harris?

Dit gevecht volgt in feite de dynamiek van de meeste Overeem gevechten van tegenwoordig. Overeem moet dit gevecht snel kunnen afhandelen, maar er is altijd het gevaar dat één goede stoot hem knock-out zal slaan. Dit bewees het gevecht tegen Jairzinho Rozenstruik van 8 december 2019.

In de laatste seconden van de wedstrijd ging Overeem onderuit en hield er een brute blessure aan over in de vorm van een gespleten bovenlip. De Nederlander is de harde favoriet tegenover Harris, en mocht het tot een grondgevecht komen is Overeem niet te onderschatten.

De zwakke kin van Overeem

Harris is de sentimentele favoriet die de headliner binnenstapt. In 2019 was hij een relatief anonieme undercard zwaargewicht die op een gegeven moment uit de UFC leek te verdwijnen. Een sterke atleet die na het verslaan van Andrei Arlovski in 2018, Sergey Spivak en Alexey Oleynik samen in 62 seconden uitgeschakelde.

Het kan een paar minuten duren, maar zolang Overeem vroeg overleeft, zou hij dit een bruut gevecht moeten zijn. Als Overeem de controle houdt zou hij de wedstrijd in zijn voordeel kunnen afmaken. De keuze is voor Overeem om dit op de grond voor elkaar te krijgen en een stop in de eerste ronde te bewerkstelligen. Maar loopt hij tegen een verdwaalde stoot aan kunnen de zaken totaal omgedraaid zijn.

Kijk zaterdagnacht naar UFC FIGHT NIGHT 172 OVEREEM VS. HARRIS, meer info vindt je HIER.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws