UFC: Ben Askren jaagt op de wereldtitel van Khabib Nurmagomedov Nieuws
Nieuws

UFC: Ben Askren jaagt op de wereldtitel van Khabib Nurmagomedov

UFC: Ben Askren jaagt op de wereldtitel van Khabib Nurmagomedov
UFC: Ben Askren jaagt op de wereldtitel van Khabib Nurmagomedov

Hij moet zijn eerste gevecht nog leveren bij de UFC, maar Ben Askren heeft zijn verlanglijstje met tegenstanders al gevuld.

Op 2 maart aanstaande zal Askren zijn debuut maken bij de UFC, hij maakte vorig jaar een overstap van ONE Championship naar de Amerikaanse vechtsport organisatie van Dana White.

Askren die er bekend om staat geen blad voor de mond te nemen heeft zijn pijlen gericht op Khabib Nurmagomedov, de lichtgewicht kampioen bij de UFC.

Nieuwkomer

Nurmagomedov werd gevraagd wat hij er van zou vinden om tegen Askren de kooi in te gaan. Zijn reactie was op zijn minst zachtzinnig te noemen. "Hij vocht nooit eerder in de UFC," zei Nurmagomedov over Askren.

"Hij moet eerst maar eens in de UFC vechten en zijn niveau laten zien. Ik zag hoe iemand hem in ONE FC op zijn plaats zette. Hij werd verslagen bij ONE FC, tekent een contract bij de UFC en heeft gelijk een grote mond."

Geen doetje

Dat Askren geen doetje is bewijst zijn Olympische worstel achtergrond. Askren is (18-0, 1 NC) en heeft een 10-jarige mixed martial arts-carrière waarin hij domineerde. Hij word t dan ook verlegen met grote namen uit de UFC zoals Douglas Lima.

LEES OOK: Ben Askren maakt overstap naar de UFC

Natuurlijk liet Askren de woorden van Khabib niet zomaar aan zich voorbij gaan en reageerde op twitter: “Ik las net wat Khabib over mij zei, hij zal mijn niveau eigenhandig leren kennen als ik tegen hem vecht voor zijn lichtgewicht titel in oktober of november dit jaar. “

Druk jaar

Het beloofd een interessant jaar te worden voor Khabib met niet alleen Askren maar ook Conor McGregor in zijn kielzog, waarvan verwacht wordt dat deze een rematch zal nastreven, om zo zijn titel terug wil veroveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws