Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC baas Dana White: ‘Wij komen snel met groot nieuws’

UFC baas Dana White: ‘Wij komen snel met groot nieuws’

UFC Boksen naast MMA is een mogelijkheid zegt Dana White!

Er komen grote dingen aan bij de UFC, althans volgens grote baas Dana White.

Dana White, van wie bekend is dat hij in het verleden wel eens kon overdrijven lijkt nu serieus. White zegt te geloven dat de UFC op het punt staat om het vechten opnieuw te revolutioneren. Zo vertelde White in een interview met ESPN’s Brett Okamoto afgelopen weekend na UFC 236, die twee van de beste titelgevechten uit de recente geschiedenis bevatte.

“Ik heb gisteren iedereen verteld, wacht tot je ziet waar we nu aan werken in Vegas,” zei White. “In de komende twee maanden ga ik de toekomst onthullen. Niet van de UFC, maar van vechten. Ik ga de toekomst van vechten in de komende twee maanden onthullen. En de hoeveelheid talent waar we nu naar kijken, de shows die we maken om talent te creëren nu. “

Grote problemen

“We zijn nu al een tijdje op de goede weg waar de gevechten elk weekend absoluut belachelijk zijn en we zullen doorgaan. Dit partnerschap dat we nu met ESPN hebben, is … is een groot probleem, man. ” Het is onduidelijk waarnaar White verwijst. Er is over de hele wereld gesproken over meer UFC Performance Institutes. Echt grote events lijken vanaf juli klaar te zijn, met een terugkeer van McGregor schijnbaar onvermijdelijk.

LEES OOK > Top gevechten tijdens UFC 236

Van White is bekend dat hij niet zomaar iets roept en constant op zoek is naar vernieuwing. Met de hete adem in de nek van ONE Championship welke zijn eerste stappen op Amerikaanse wil zetten, zal innovatie een noodzaak zijn voor de UFC. Ontwikkelingen zoals Bare Knuckle boxing lijken een optie. Het wordt dus even spannen de de aankomen maanden.

Bekijk ook

Alistair Overeem (40) door UFC genadeloos op straat gezet

Alistair Overeem de Nederlandse MMA en kickbokslegende is ontslagen door vechtsport organisatie de UFC. De ...

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page