UFC 236: Israël Adesanya domineert Kelvin Gastellum (video) Nieuws
Nieuws

UFC 236: Israël Adesanya domineert Kelvin Gastellum (video)

UFC 236: Israël Adesanya domineert Kelvin Gastellum (video)

De tussentijdse middengewicht titel stond afgelopen nacht op het spel tijdens UFC 236.

Het was de tweede hoofdpartij tussen Kelvin Gastellum en Israël Adesanya, wat resulteerde in een van de beste titelgevechten van de afgelopen tijd. Beide vechters gaven het beste van zichzelf in vijf ronden, maar het was Adesanya die de titel greep met zijn superieure vechtvaardigheden.

Gastellum begon het gevecht met een goed humeur en sloeg Adesnya in de eerste ronde neer, maar de Nieuw-Zeelandse vechter kaatste terug in de tweede ronde. Gastellum en Adesnya scoorden beide knockdowns.

Flinke blessure

Adesanya veranderde het momentum in de laatste ronde toen hij Gastellum ernstig verwondde met een overhand rechts en verlengde deze met nog een power shot. Met nog seconden in de laatste ronde was Gatellum aan de ontvangende kant.

ZIE OOK > Dustin Poitier verslaat Max Holloway op UFC 236

Adesanya vervolgt zijn dominantie in de middengewicht afdeling met zes opeenvolgende overwinningen en houdt zijn record intact op 17-0. De partij tussen Gastellum en Adesanya eindigde op (48-46, 48-46, 48-46).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws