UFC BAAS DANA WHITE: 'Wij hebben geen publiek meer nodig' Nieuws
Nieuws

UFC BAAS DANA WHITE: 'Wij hebben geen publiek meer nodig'

UFC BAAS DANA WHITE: 'Wij hebben geen publiek meer nodig'
UFC BAAS DANA WHITE: 'Wij hebben geen publiek meer nodig'

Hij is er stellig over UFC baas Dana White, geen publiek bij events zolang de corona pandemie voortduurt.

White was extreem optimistisch over het blijven organiseren van evenementen tijdens de coronavirus pandemie. Hij bracht weken door om UFC 249 op 18 april in de boeken te houden, en ging zelfs zo ver dat hij ‘Fight Island’ oprichtte voordat hij uiteindelijk werd gedwongen zich terug te trekken toen de leidinggevenden van Disney hem op de vingers tikten.

Disney is samen met ESPN grootaandeelhouder bij de UFC, deze vonden het niet verantwoord door te gaan. Toch lukte het White een nieuw huis en datum te vinden voor UFC 249, Jacksonville in Florida waar 9 mei het event door zal gaan. "Het is duidelijk dat de wereld anders zal zijn en ik heb de toekomst al ver vooruit gedacht", zei White.

Live publiek niet noodzakelijk voor de UFC

"Het is niet dat ik het coronavirus niet serieus neem. Ik neem het heel serieus. Ik ben al ver vooruit op dit soort dingen. Het enige waar ik me zorgen over moet maken is ervoor zorgen dat iedereen veilig is en dat ik deze evenementen kan organiseren. Ik heb geen live publiek nodig om zaken te laten slagen. "

De woorden van white komen wellicht hard aan bij de UFC fans die in feite gedwongen worden vanuit huis mee te kijken via Pay Per View op UFC fightpass. Toch hoopt White dat zaken zich op lagere termijn weer normaliseren en er weer publiek aanwezig mag zijn ook al hebben deze zelf nu ook andere prioriteiten zoals het houden van een baan en zorgen voor inkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws