UFC BAAS DANA WHITE: ‘We verliezen miljoenen aan inkomsten’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC BAAS DANA WHITE: ‘We verliezen miljoenen aan inkomsten’

UFC BAAS DANA WHITE: ‘We verliezen miljoenen aan inkomsten’

De grote baas van de UFC Dana White zegt dat zijn organisatie miljoenen aan inkomsten misloopt. Dit ligt grotendeels aan gebrek aan ticket sales.

Dana White sprak over enkele financiële uitdagingen op een recente media-scrum. Daar onthulde hij dat de UFC in 2020 ‘meer dan $ 100 miljoen’ zal verliezen. Vanwege het ontbreken van een live publiek. Afgezien van het verliezen van inkomsten uit de live-poort, zei White verder dat hij degene is die “alle risico’s” op zich neemt.

Terwijl de vechters zoals Jon Jones en anderen gewoon om meer geld vragen. Hij vergeleek andere sporten. En zei dat het ondanks de uitdagingen een goede zaak is, dat hij niemand in de UFC een loonsverlaging geeft.

Het grote probleem

‘Het grote probleem voor alle sporten op dit moment, is de ticket sales. “We verliezen dit jaar meer dan $ 100 miljoen,”‘beweerde White. Het zou veel gemakkelijker voor mij zijn om achterover te leunen. “En te zeggen laten we dit afwachten. Het afwachten van deze crisis is op dit moment een goede optie voor veel mensen omdat er geen ticket inkomsten zijn.”

Er valt nogal wat commentaar te geven op deze verklaringen. Het is ook interessant dat White iedereen is gaan vertellen dat hij geen ‘publiek nodig heeft’. Om dat nu te gebruiken als excuus om vechters niet meer te betalen tijdens onderhandelingen.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page