UFC kampioen Jon Jones stapt op na gestrande onderhandelingen Nieuws
Nieuws

UFC kampioen Jon Jones stapt op na gestrande onderhandelingen

UFC kampioen Jon Jones stapt op na gestrande onderhandelingen
UFC kampioen Jon Jones stapt op na gestrande onderhandelingen

Kampioen zwaargewicht Jon Jones zegt dat hij stopt vanwege slechte zakelijke aanbiedingen van de UFC.

Jones had zin in een supergevecht tegen zwaargewicht Francis Ngannou en het leek erop dat beide mannen een legitiem belang hadden bij de match. Op social media lieten beide topvechters blijken het wel te zien zitten tegen elkaar de kooi in te gaan.

UFC-president Dana White zei dat hij niet dacht dat beide mannen het gevecht echt wilden. Toch dachten fans en media dat als de interesse in dit gevecht echt was, de UFC het gevecht zou kunnen laten plaatsvinden.

Slecht nieuws

Donderdag ging Jones naar sociale media om de onderhandelingen met de UFC voor het Ngannou-supergevecht aan te pakken. Helaas is het nieuws niet goed. Volgens Jones is niet alleen zij gevecht met Ngannou op een dood spoor beland, maar hij zegt ook dat hij wegloopt van de sport.

Het was duidelijk dat Jones niet blij was met de stand van de onderhandelingen die hij met de UFC had. In plaats van akkoord te gaan met een deal waar hij geen interesse in had om te tekenen, lijkt het erop dat Jones bereidt is om weg te lopen terwijl hij aan de top van de sport staat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws