UFC 249: Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson in gevaar Nieuws
Nieuws

UFC 249: Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson in gevaar

UFC 249: Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson in gevaar
UFC 249: Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson in gevaar

Er lijkt een zware vloek te liggen op het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson.

Het gevecht tussen Nurmagomedov en Ferguson is al meerdere keren uitgesteld in de afgelopen jaren, nu lijkt het coronavirus ook nog eens roet in het eten te gaan gooien.

Een bak ellende

UFC 249 staat gepland voor 18 april in Brooklyn. Hoewel de UFC 249-kaart nog niet officieel is geannuleerd, uitgesteld of verplaatst door de UFC, lijkt het niet waarschijnlijk dat deze door zal gaan.

Donderdag kondigde gouverneur van New York, Andrew Cuomo, aan dat bijeenkomsten van meer dan 500 mensen vanaf vrijdag 13 maart in de staat verboden zullen zijn.

Tevergeefse hoop

Van het lichtgewicht titelgevecht tussen ongeslagen kampioen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson, wordt verwacht dat het duizenden fans naar het Barclays Center zal trekken. De UFC zou het evenement mogelijk kunnen verplaatsen naar zijn nieuwe Apex-faciliteit in Las Vegas of achter gesloten deuren kunnen houden..

Het UFC Columbus event zou ook naar Las Vegas worden verplaatst. Khabib en Ferguson zouden vier keer eerder vechten, maar dit ging niet door. De wijdverbreide hoop was dat het gevecht eindelijk zou plaatsvinden bij UFC 249, maar het lijkt erop dat dit ijdele hoop is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws