Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC 238: Henry Cejudo en Marlon Moraes in titelgevecht

UFC 238: Henry Cejudo en Marlon Moraes in titelgevecht

Als we Henry Cejudo mogen geloven, zullen hij en Marlon Moraes waarschijnlijk gaan strijden om de bantamgewicht titel bij UFC 238.

Cejudo die vandaag tijdens de MMA Show van Ariel Helwani geïnterviewd werd, zegt dat hij op 8 juni in Chicago tegenover Moraes zal staan. Ook Moraes die bevraagt werd door Helwani bevestigde het nieuws.

Tot voor kort was de UFC bantamgewicht in bezit van TJ Dillashaw. Helaas vertoonde een van de recente dopingtests uitgevoerd op Dillashaw een “positieve” bevinding, waardoor Dillashaw afstand deed van de titel.

Droom om zeep

Marlon Moraes, de voormalige World Series of Fighting bantamweight-kampioen, heeft momenteel een vier gevechten win record met winsten over Raphael Assuncao, Jimmie Rivera en Aljamain Sterling en een beslissingsnederlaag tegen John Dodson.

LEES OOK: TJ Dillashaw gepakt op doping, doet afstand van titel

Henry Cejudo vocht voor het laatst in januari, toen hij TJ Dillashaw verwelkomde bij de vlieggewichtdivisie. Cejudo bracht de droom van Dillashaw, om de vlieggewicht titel te veroveren in minder dan een minuut om zeep.

Bekijk ook

Jorge Masvidal neemt de uitdaging van Nate Diaz aan

Jorge Masvidal is meer dan bereid om Nate Diaz te ontmoeten in de Octagon.

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.