UFC 238: Henry Cejudo en Marlon Moraes in titelgevecht Nieuws
Nieuws

UFC 238: Henry Cejudo en Marlon Moraes in titelgevecht

UFC 238: Henry Cejudo en Marlon Moraes in titelgevecht
UFC 238: Henry Cejudo en Marlon Moraes in titelgevecht

Als we Henry Cejudo mogen geloven, zullen hij en Marlon Moraes waarschijnlijk gaan strijden om de bantamgewicht titel bij UFC 238.

Cejudo die vandaag tijdens de MMA Show van Ariel Helwani geïnterviewd werd, zegt dat hij op 8 juni in Chicago tegenover Moraes zal staan. Ook Moraes die bevraagt werd door Helwani bevestigde het nieuws.

Tot voor kort was de UFC bantamgewicht in bezit van TJ Dillashaw. Helaas vertoonde een van de recente dopingtests uitgevoerd op Dillashaw een "positieve" bevinding, waardoor Dillashaw afstand deed van de titel.

Droom om zeep

Marlon Moraes, de voormalige World Series of Fighting bantamweight-kampioen, heeft momenteel een vier gevechten win record met winsten over Raphael Assuncao, Jimmie Rivera en Aljamain Sterling en een beslissingsnederlaag tegen John Dodson.

LEES OOK: TJ Dillashaw gepakt op doping, doet afstand van titel

Henry Cejudo vocht voor het laatst in januari, toen hij TJ Dillashaw verwelkomde bij de vlieggewichtdivisie. Cejudo bracht de droom van Dillashaw, om de vlieggewicht titel te veroveren in minder dan een minuut om zeep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws