UFC 236 Oorlog: Dustin Poirier verslaat Max Holloway (video) Nieuws
Nieuws

UFC 236 Oorlog: Dustin Poirier verslaat Max Holloway (video)

UFC 236 Oorlog: Dustin Poirier verslaat Max Holloway (video)

Dustin Poirier en Max Holloway stonden zondag 14 april tegenover elkaar op UFC 236 in de State Farm Arena in Atlanta, Georgia.

Poirier kwam als overwinnaar tevoorschijn tegen Holloway door een unaniem besluit om zijn eigen opmars naar de top van de lichtgewicht bergtop af te sluiten.

LEES OOK > Bigfoot Silva gaat weer kickboksen

Poirier ging door een absolute oorlog om daar te komen. Poirier kwam al vroeg in actie en 'Holloway' kwam met een paar enorme power shots die Poirier in grote problemen leken te brengen.

Oorlog tot het einde

Poirier bleef echter komen en Holloway bleef hem gewoon uitnodigen tot een knokpartij. De laatste toonde het ware hart van een kampioen en bleef tevens in de aanval modus. Hij zat zo vol adrenaline dat hij Poirier zelfs wenkte om hem in het midden van de Octagon te ontmoeten.

Holloway zag er solide uit tot aan de laatste ronde, maar Poirier neutraliseerde hem met wat worstelen en clinchwerk. In de laatste seconden braken ze vrij om een ​​paar beslissende stoten uit te wisselen. Uiteindelijk kwam Poirier als winnaar uit de bus Het waren hard bevochten rondes met een eindstand van (49-46, 49-46, 49-46).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws