Tyrone Spong maakt comeback! Treft oud-rivaal Rico Verhoeven
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Tyrone Spong maakt comeback! Treft oud-rivaal Rico Verhoeven

Tyrone Spong maakt comeback! Treft oud-rivaal Rico Verhoeven

Tyrone Spong keert na lange tijd terug naar de MMA-kooi. Op 28 januari zal de Surinaams-Nederlandse vechtsportlegende Antonio ‘Bigfoot’ Sliva treffen tijdens het eerste EFC evenement in Amerika.

Dat Spong terugkeert naar het vechten is strikt geheim gehouden. Al zinspeelde de topvechter recentelijk op een aankondiging op 7 december, een dag eerder komt dus het nieuws. Spong die als kickbokser grote successen boekt stopte gedwongen na een beenbreuk die hij opliep tegen Gokhan Saki bij Glory.

Weer knokken

Lange tijd kon Spong niet vechten maar ging over naar het boksen waar hij de ene na de andere titel won. Nu treft Spong bij de EFC vechtsport organisatie die is opgericht door voormalig UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov, de Braziliaan Silva (lees verder onder video).

Silva is geen onbekende en stond zelfs tegenover Glory Kampioen Rico Verhoeven in de ring maar verloor. De organisatie kondigt binnenkort haar gehele deelnemers kaart aan, maar laat alvast weten dat voormalig UFC-ster Rashad Evans ook een terugkeer maakt.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page