Tyrone Spong: 'Ik versla deze gasten op 1 avond' Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong: 'Ik versla deze gasten op 1 avond'

Tyrone Spong: 'Ik versla deze gasten op 1 avond'

Organisatie Triller hield een groots evenement met een aantal bekende vechters waaronder de Bulgaarse bokser Pulev. Deze maakte korte metten met voormalig UFC'er Frank Mir door deze in enkele seconden knock-out te slaan. Echter is dat iets wat Spong niet zou laten gebeuren.

Top vechtmanager Ali Abdelaziz is van mening dat Spong de Bulgaar maar ook Rampage Jackson een lesje zou leren in de driehoeksring van Triller. ,,Tyrone zal een ieder van deze gasten die vanavond vochten, inclusief Rampage Jackson vernederen", schrijft Abdelaziz.

Ik kan ze makkelijk aan

Spong kon het daar alleen maar mee eens zijn en reageerde een gevecht wel te zien zitten. ,,Ik blijf in die ring, driehoek hoe ze het ook noemen en vecht tegen ze rug aan rug. Geef me Pulev na rampage en ze kunnen een bonus toevoegen, omdat ik gewend ben om 3 keer per nacht te vechten. Ik zeg het maar", reageerde Spong.

Het lijdt geen twijfel dt Spong die grote successen boekte als kickbokser bij K-1 en andere organisaties een groot gevaar zal zijn voor de vechters bij Triller. Eerder werd aangekondigd dat de legende Spong met groots nieuws zou komen. Ondertussen wachten de fans in spanning af wat komen gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws