Tyrone Spong: 'Ik versla deze gasten op 1 avond'
Home / Nieuws / Tyrone Spong: ‘Ik versla deze gasten op 1 avond’

Tyrone Spong: ‘Ik versla deze gasten op 1 avond’

Tyrone Spong is er zeker van dat hij Kubrat Pulev maar ook Quinton “Rampage” Jackson op een avond terecht kan wijzen in de boksring. Legende Spong doet zijn uitspraken na het zien van de prestaties van Pulev afgelopen weekend bij Triller in Amerika.

Organisatie Triller hield een groots evenement met een aantal bekende vechters waaronder de Bulgaarse bokser Pulev. Deze maakte korte metten met voormalig UFC’er Frank Mir door deze in enkele seconden knock-out te slaan. Echter is dat iets wat Spong niet zou laten gebeuren.

Top vechtmanager Ali Abdelaziz is van mening dat Spong de Bulgaar maar ook Rampage Jackson een lesje zou leren in de driehoeksring van Triller. ,,Tyrone zal een ieder van deze gasten die vanavond vochten, inclusief Rampage Jackson vernederen”, schrijft Abdelaziz.

Ik kan ze makkelijk aan

Spong kon het daar alleen maar mee eens zijn en reageerde een gevecht wel te zien zitten. ,,Ik blijf in die ring, driehoek hoe ze het ook noemen en vecht tegen ze rug aan rug. Geef me Pulev na rampage en ze kunnen een bonus toevoegen, omdat ik gewend ben om 3 keer per nacht te vechten. Ik zeg het maar”, reageerde Spong.

Het lijdt geen twijfel dt Spong die grote successen boekte als kickbokser bij K-1 en andere organisaties een groot gevaar zal zijn voor de vechters bij Triller. Eerder werd aangekondigd dat de legende Spong met groots nieuws zou komen. Ondertussen wachten de fans in spanning af wat komen gaat.

Bekijk ook

Dansende UFC-Debutant scoort dikke KO overwinning (video)

Slava Claus weet van wanten

‘Boksen sterft uit zonder UFC-vechters!’ Vechtbaas White zeker van zaak

Dan White si zeker van zijn zaak

Fury geeft locatie titanengevecht met Ngannou (video)

Tyson Fury en Francis Ngannou behoren tot de grootste vechtsport sterren ter wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page