TRANSFER: UFC wil topvechter Kayla Harrison binnenhalen MMA Nieuws
MMA Nieuws

TRANSFER: UFC wil topvechter Kayla Harrison binnenhalen

TRANSFER: UFC wil topvechter Kayla Harrison binnenhalen

Dana White zegt dat UFC geïnteresseerd is in het binnenhalen van topvechter Kayla Harrison. Harrison kon recentelijk 1 miljoen bijschrijven op haar rekening.

UFC-president Dana White zegt dat 's werelds beste MMA-organisatie geïnteresseerd is in het ondertekenen van PFL dames lichtgewicht kampioen Kayla Harrison. Harrison, is een tweevoudig Olympisch gouden medaillewinnaar in judo. Zij begon in 2018 professioneel te vechten in MMA voor PFL.

Geen tegenstanders meer

Tot nu toe was ze een perfecte 7-0 in haar MMA-carrière en won ze afgelopen december $ 1 miljoen dollar toen ze het lichtgewicht toernooi van PFL won. En bij de UFC zijn de prestaties van Harrison niet onopgemerkt gebleven..

De UFC is actief op zoek naar nieuwe uitdagers voor tweevoudig kampioen van vrouwen Amanda Nunes. Die Felicia Spencer zaterdag had verslagen in het hoofdevenement van UFC 250. Er is bij de UFC geen tegenstander van formaat meer voor Nunes. Dus zoekt de organisatie buiten de deur.

Veel interesse

Tegen ESPN zei White dat de UFC erg geïnteresseerd is in het ondertekenen van Harrison. "Ik weet niet waar ze denkt dat ze is in haar carrière, wat betreft het niveau van vechten voor de UFC-titel. Maar ze is duidelijk iemand waar we in geïnteresseerd zijn en iemand waar we al een tijdje naar kijken. "

Harrison zit momenteel vast in een contract met de PFL. Echter heeft de PFL haar events tot ver in 2021 uitgesteld. Dus snel in actie komen zit er voor Harrison niet in. In het verleden heeft de PFL groenlicht gegeven aan vechters om een overstap te maken naar de UFC. Wellicht dat er een transfer in zit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws