Zes MMA-vechters miljonair met winnen oudjaar toernooi Nieuws
Nieuws

Zes MMA-vechters miljonair met winnen oudjaar toernooi

Zes MMA-vechters miljonair met winnen oudjaar toernooi
Zes MMA-vechters miljonair met winnen oudjaar toernooi

Maar liefst zes MMA-vechters gaan als miljonair 2020 in, zij wonnen ieder een bedrag van 1 miljoen dollar tijdens het PFL oudjaar toernooi.

Onder de gelukkige is ook de vrouwelijke voormalige Judo Olympier Kayla Harrison, zij won het lichtgewicht kampioenschap door Larissa Pacheco te verslaan op unaniem besluit van de jury.

Dikke bankrekening en wereldtitles

Het PFL-kampioenschap plaats in het Hulu Theatre in Madison Square Garden te New York. Naast het winnen van een miljoen wonnen de vechters ook kampioenstitels zoals Lance Palmer (vedergewicht), Natan Schulte (lichtgewicht), Ray Cooper (weltergewicht), Ali Isaev (zwaargewicht) en Emiliano Sordi (lichtzwaargewicht).

Bokslegende Mike Tyson was aanwezig om de titels en bijbehorende geldprijzen uit te delen. Harrison schreeuwde het uit na het winnen van de titel en de geldprijs, "mam we zijn miljonair," waarna de moeder van de kampioen de MMA-kooi instapte en haar dochter omhelsde.

Dit bericht bekijken op Instagram

GOLDEN! @judokayla #PFLChampionship

Een bericht gedeeld door PFLmma (@pflmma) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws