Tony Ferguson kondigt gevecht met Khabib Nurmagomedov aan? Nieuws
Nieuws

Tony Ferguson kondigt gevecht met Khabib Nurmagomedov aan?

Tony Ferguson kondigt gevecht met Khabib Nurmagomedov aan?
Tony Ferguson kondigt gevecht met Khabib Nurmagomedov aan?

Het lijkt erop dat het langverwachte lichtgewicht gevecht tussen voormalig interim-kampioen Tony Ferguson en UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov binnenkort plaats zal vinden.

In een Instagram-bericht plaagde Ferguson dat er een grote vechtaankondiging aan zit te komen. Ferguson had eerder verklaard dat hij later dit jaar tegen Khabib wil vechten op UFC 245, welke op 14 december in de T-Mobile Arena in Las Vegas zal plaatsvinden.

ZIE OOK >> Tony Ferguson overmeesterd Cowboy Cerrone

Volgens zijn manager Rizvan Magomedov wil de UFC begin volgend jaar echter vechten. "Het volgende gevecht van Khabib is gepland voor maart-april," vertelde Magomedov aan het Russische persbureau TASS.

Wel of niet

Ferguson heeft momenteel een 12 gewonnen partijen reeks en hij heeft sinds 2013 geen gevecht meer verloren. In zijn laatste gevecht versloeg hij Donald ‘Cowboy’ Cerrone via TKO.

Aan de andere kant is Khabib ongeslagen in zijn professionele carrière en komt hij eerder dit jaar af van een indrukwekkende overwinning op Dustin Poirier tijdens UFC 242 in Abu Dhabi. Het wordt de aankomende tijd dus spannend of het gevecht tot stand komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws