Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Donald Cerrone ‘smeekt’ UFC om rematch tegen Tony Ferguson

Donald Cerrone ‘smeekt’ UFC om rematch tegen Tony Ferguson

Donald Cerrone 'smeekt' UFC om rematch tegen Tony Ferguson

Volgens Donald ‘Cowboy’ Cerrone hebben hij en Tony Ferguson nog een appeltje te schillen met elkaar.

Cerrone’s laatste gevecht tegen Tony Ferguson op UFC 238 werd stopgezet nadat de dokter tussenbeide kwam. Verrone life een zware blessure aan zijn oog op en dat was genoeg om de wedstrijd stil te zetten. Echter is Cerrone volgens eigen zeggen compleet hersteld en wil hij een snelle herkansing tegen Ferguson.

“Tony Ferguson rematch, ik smeek het,” vertelde Cerrone aan MMA Junkie Radio. “Augustus, hopelijk niet later dan september. Ik kan niet later dan in september vechten, want nu kom ik erachter dat ik er aan het eind van het jaar nog geen twee kan krijgen. “

Afwijzing door McGregor

Ook stond Cerrone gepland om eventueel te vechten tegen Conor McGregor als deze zijn comeback maakt naar de UFC. Hij zegt hierover: “Dat is al zo vaak zo dichtbij geweest. Er is mij heel vaak gevraagd te vechten tegen McGregor, maar iedere keer wees hijzelf het af. “

Hij is altijd klaar om te vechten tegen iedereen, toch is het afwachten wat Ferguson gaat doen. Zal deze op de uitdaging ingaan. Volgens Cerrone ziet de UFC een rematch wel zitten. Cerrone zelf is van plan nog minstens twee keer voor het einde van het jaar te vechten.

Bekijk ook

Robin van Roosmalen: Debuut bij Bellator MMA in augustus

Hij woont en traint al weer enige tijd in Amerika, voormalig GLORY kickboks kampioen Robin van Roosmalen.

De UFC lanceert ‘Arabisch’ live streaming platform

Abu Dhabi Media heeft de lancering aangekondigd van 'UFC Arabia', het eerste Arabische UFC-streaming platform in de MENA-regio.

Bellator MMA debuut Ilias Bulaid september in Dublin

De Marokkaans-Nederlandse MMA-vechter en kickbokser Ilias Bulaid zal zijn debuut maken bij Bellator in Dublin, Ierland.