Donald Cerrone 'smeekt' UFC om rematch tegen Tony Ferguson Nieuws
Nieuws

Donald Cerrone 'smeekt' UFC om rematch tegen Tony Ferguson

Donald Cerrone 'smeekt' UFC om rematch tegen Tony Ferguson
Donald Cerrone 'smeekt' UFC om rematch tegen Tony Ferguson

Volgens Donald 'Cowboy' Cerrone hebben hij en Tony Ferguson nog een appeltje te schillen met elkaar.

Cerrone's laatste gevecht tegen Tony Ferguson op UFC 238 werd stopgezet nadat de dokter tussenbeide kwam. Verrone life een zware blessure aan zijn oog op en dat was genoeg om de wedstrijd stil te zetten. Echter is Cerrone volgens eigen zeggen compleet hersteld en wil hij een snelle herkansing tegen Ferguson.

"Tony Ferguson rematch, ik smeek het," vertelde Cerrone aan MMA Junkie Radio. "Augustus, hopelijk niet later dan september. Ik kan niet later dan in september vechten, want nu kom ik erachter dat ik er aan het eind van het jaar nog geen twee kan krijgen. "

Afwijzing door McGregor

Ook stond Cerrone gepland om eventueel te vechten tegen Conor McGregor als deze zijn comeback maakt naar de UFC. Hij zegt hierover: "Dat is al zo vaak zo dichtbij geweest. Er is mij heel vaak gevraagd te vechten tegen McGregor, maar iedere keer wees hijzelf het af. "

Hij is altijd klaar om te vechten tegen iedereen, toch is het afwachten wat Ferguson gaat doen. Zal deze op de uitdaging ingaan. Volgens Cerrone ziet de UFC een rematch wel zitten. Cerrone zelf is van plan nog minstens twee keer voor het einde van het jaar te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws