UFC Badboy Tony F gaat los: 'Ik sloop je totaal' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Badboy Tony F gaat los: ‘Ik sloop je totaal’

UFC Badboy Tony F gaat los: ‘Ik sloop je totaal’

Tony Ferguson was zijn oude zelf op de persconferentie afgelopen nacht voor het UFC 262 evenement van zaterdag. De headliner tussen Michael Chandler en Charles Oliveira mag dan wel de publiekstrekker zijn, Ferguson denkt daar anders over.

UFC 262 van zaterdag lijkt een evenement vol actie en vuur te worden te oordelen aan de persconferentie. Vooral Tony Ferguson heeft er zin in en liet maar weer eens zien waarom hij al zolang in het vechtspel zit zoals hij het zelf noemt.

Vol vuur richtte Ferguson zijn pijlen eerst op de van Bellator MMA overgekomen Michael Chandler, die vrijwel gelijk een kans op de lichtgewicht titel krijgt dit weekend tegen Charles Oliveira. Dit zint veteraan Tony niet die dan ook zegt dat Chandler voorgetrokken wordt door UFC baas Dana White, die hier overigens hartelijk om kon lachen.

Je vraag erom

Zijn tegenstander van zaterdag Beneil Dariush eerst niks liggend latend kwam er een aanval op voormalig UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, die Ferguson nooit onder ogen kwam. Volgens Ferguson is Khabib een ‘bitch’ die hem altijd heeft ontweken.

Uiteindelijk richtte Ferguson zich dan maar op Darius; ,,Ik ga je ribben breken, net zoals ik dat deed bij een leerling van mij”, zei Ferguson. ,,Waarom zou je dat willen doen”, vroeg een onberoerde Dariush. ,,Gewoon om dat je er om vraagt”, aldus Ferguson.

Bekijk ook

Glory kampioen Wisse: 'Ik ga deze man zijn mond snoeren'

Glory kampioen Wisse: ‘Ik ga deze man zijn mond snoeren’ (video)

De Glory middengewicht kampioen heeft de titel stevig in bezit

Eerbetoon aan zieke kickbokser Didouh door topvoetballer Aboukhlal

Eerbetoon aan zieke kickbokser Didouh door topvoetballer Aboukhlal

De speler van het Marokkaanse elftal had na afloop van zijn interview een bericht voor zijn vriend

Plat op zijn bakkes! Uitdagen vechter zwaar afgestraft

Plat op zijn bakkes! Uitdagen vechter zwaar afgestraft (video)

Kom dan, raak me dan....

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page