Michael Chandler mij ‘zesde zintuig’ zal mijn beschermen Nieuws
Nieuws

Michael Chandler mij ‘zesde zintuig’ zal mijn beschermen

Michael Chandler mij ‘zesde zintuig’ zal mijn beschermen

Michael Chandler zegt dat zijn ‘zesde zintuig’ hem zal beschermen tegen de worsteltechnieken van Charles Oliveira. Bede vechters staan gepland te vechten tijdens UFC 262 op 15 mei.

UFC lichtgewicht Chandler zegt dat hij geen angst heeft als het gaat om het grondspel van Oliveira. Na slechts één overwinning in de UFC, heeft voormalig Bellator-kampioen Michael Chandler een UFC lichtgewicht titelgevecht gescoord.

Nooit verslagen

Bij UFC 262 op 15 mei staat hij op het programma om Oliveira te ontmoeten voor de titel die onlangs werd vrij gegeven door Khabib Nurmagomedov. Onlangs vertelde Chandler TMZ dat hij verwacht het gevecht tegen Oliviera te kunnen beslechten.

,,Charles Oliveira vormt een grote bedreiging op de grond, maar ik ben nog nooit in de buurt van onderwerping gekomen. Ik heb een soort zesde zintuig als het gaat om het grondspel. De beste manier waarop ik hem zou willen afmaken, is door hem zo hard als ik kan meerdere keren goed te raken in het staande vechtspel", zei Chandler die nooit in zijn carrière op de grond is verslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws