Michael Chandler mij ‘zesde zintuig’ zal mijn beschermen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Michael Chandler mij ‘zesde zintuig’ zal mijn beschermen

Michael Chandler mij ‘zesde zintuig’ zal mijn beschermen

Michael Chandler mijn ‘zesde zintuig’ zal mijn beschermen

Michael Chandler zegt dat zijn ‘zesde zintuig’ hem zal beschermen tegen de worsteltechnieken van Charles Oliveira. Bede vechters staan gepland te vechten tijdens UFC 262 op 15 mei.

UFC lichtgewicht Chandler zegt dat hij geen angst heeft als het gaat om het grondspel van Oliveira. Na slechts één overwinning in de UFC, heeft voormalig Bellator-kampioen Michael Chandler een UFC lichtgewicht titelgevecht gescoord.

Nooit verslagen

Bij UFC 262 op 15 mei staat hij op het programma om Oliveira te ontmoeten voor de titel die onlangs werd vrij gegeven door Khabib Nurmagomedov. Onlangs vertelde Chandler TMZ dat hij verwacht het gevecht tegen Oliviera te kunnen beslechten.

,,Charles Oliveira vormt een grote bedreiging op de grond, maar ik ben nog nooit in de buurt van onderwerping gekomen. Ik heb een soort zesde zintuig als het gaat om het grondspel. De beste manier waarop ik hem zou willen afmaken, is door hem zo hard als ik kan meerdere keren goed te raken in het staande vechtspel”, zei Chandler die nooit in zijn carrière op de grond is verslagen.

Bekijk ook

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page