'The Baddy' Pimblett daagt McGregor uit, knokken in Liverpool MMA Nieuws
MMA Nieuws

'The Baddy' Pimblett daagt McGregor uit, knokken in Liverpool

'The Baddy' Pimblett daagt McGregor uit, knokken in Liverpool

Paddy Pimblett droomt groots voor zijn UFC-debuut. De voormalige Cage Warriors-kampioen in het vedergewicht zal op 4 september zijn eerste optreden voor de UFC maken, wanneer hij het opneemt tegen de Braziliaanse lichtgewicht Luigi Vendramini.

Tijdens een recent interview met Submission Radio onthulde Pimblett, afkomstig uit Liverpool, tegen wie hij het op zou willen nemen op Anfield, de thuisbasis van Liverpool Football Club. Pimblett is ervan overtuigd dat hij McGregor gemakkelijk zou uitschakelen als ze ooit zouden vechten.

Volgende niveau

,,Ik zal eerlijk zijn, het is degene die zijn eigen nalatenschap heeft aangetast (Conor McGregor. red.)", zei Pimblett. ,,Een Ier versus een Scouser. Ik heb het gevoel dat dat verdomd baldadig zou zijn. Dat zou het volgende niveau zijn. Het zou spectaculair zijn, om eerlijk te zijn."

,,Ik zeg nog steeds tot op de dag van vandaag, jongen, breng me daarheen met McGregor en ik zal hem in twee of drie ronden onderwerpen," zei Pimblett. De jonge knokker heeft McGregor hoog zitten, maar gelooft dat de voormalige UFC-kampioen zijn nalatenschap enigszins heeft vernietigd, door na lange perioden van inactiviteit terug te keren naar de sport.

Pimblett kwam vorige week in het nieuws doordat hij de Nederlandse MMA-reporter Marcel Dorff afbrandde. Deze had volgens Pimblett een verkeerde aankondiging van een gevecht gedaan. Dit maakte de Brit woest, echter bleek dat Dorff correcte bronnen had.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws