'Smerige eikel': Ruzie UFC vechters loopt uit de hand Nieuws
Nieuws

'Smerige eikel': Ruzie UFC vechters loopt uit de hand

'Smerige eikel': Ruzie UFC vechters loopt uit de hand

Petr Yan en Aljamain Sterling zijn niet bepaald vrienden en dat laten de vechters blijken ook. Sterling kreeg van Yan een illegale knie op zijn gezicht te verwerken tijdens hun recente gevecht.

Met de knie werd Sterling op 7 maart UFC-kampioen en Yan gediskwalificeerd. Was het eerst stil rond de twee escaleerde dit vrijwel snel. Beide vechters verwijten elkaar dat de pot zwart zien en gingen vandaag richting een flinke climax.

Aansteller

Yan zegt vandaag tegen Sterling op Twitter: ,,Vergeet volgende keer je ballen niet mee te namen naar de UFC-kooi. " Waarop Sterling zich niet onbetuigd liet en antwoordde; ,,Dankbaar dat jij een smerige eikel bent."

Sterling wordt ervan beschuldigd een toneelstukje te hebben opgevoerd, door net te doen of hij niet verder kon vechten. Hij veinsde volgens Yan een hersenschudding, maar ging wel direct na het gevecht flink aan de drank om zijn overwinning te vieren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws