Afgezette UFC-kampioen Petr Yan beschuldigt rivaal van 'faken blessure' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Afgezette UFC-kampioen Petr Yan beschuldigt rivaal van 'faken blessure'

Afgezette UFC-kampioen Petr Yan beschuldigt rivaal van 'faken blessure'

Petr Yan beschuldigt Aljamain Sterling van het 'faken' van een blessure om zo de UFC-titel te winnen. Yan die werd gediskwalificeerd en zijn titel ontnomen is boos.

Voormalig UFC-kampioen bantamgewicht Petr Yan heeft zijn opvolger, Aljamain Sterling, met ernstige beschuldigingen om de oren geslagen. Yan raakte zondag zijn titel kwijt door een illegale knie in het gezicht van Sterling.

Het valt niet te ontkennen dat het gevecht van Yan en Sterling een teleurstellend einde had. Het goede nieuws is echter dat alle tekenen wijzen op een onmiddellijke herkansing tussen het paar.

Wel aan de zuip

Echter zegt Yan dat Sterling zich aanstelde en de knie gebruikte om de titel op slinkse wijze toe te eigenen. ,,Het blijft raar", zegt Yan tegen ESPN. ,,Hij had zogenaamd een hersenschudding, maar ging wel aan de drank met zijn vrienden. Na afloop na de wedstrijd. "

,,De UFC nam al contact met me op en vroeg wanneer ik klaar was om weer te vechten. Ik vertelde hen dat ik er klaar voor ben over een maand, twee maanden tijd", zei Yan. ,,Wanneer ze het maar willen. Ik ben al gestraft voor wat ik heb gedaan", voegde Yan eraan toe.

,,Ik ben de titel al kwijt. Ik verloor pay-per-view-punten en alles wat erbij komt kijken als kampioen, maar alles gebeurde omdat de scheidsrechter de commissie vertelde dat het opzettelijk was, maar ik heb het niet opzettelijk gedaan. Nu is de herkansing het enige logische wat je kunt doen. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws