Afgezette UFC-kampioen Petr Yan beschuldigt rivaal van ‘faken blessure’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Afgezette UFC-kampioen Petr Yan beschuldigt rivaal van ‘faken blessure’

Afgezette UFC-kampioen Petr Yan beschuldigt rivaal van ‘faken blessure’

Afgezette UFC-kampioen Petr Yan beschuldigt rivaal van 'faken blessure'

Petr Yan beschuldigt Aljamain Sterling van het ‘faken’ van een blessure om zo de UFC-titel te winnen. Yan die werd gediskwalificeerd en zijn titel ontnomen is boos.

Voormalig UFC-kampioen bantamgewicht Petr Yan heeft zijn opvolger, Aljamain Sterling, met ernstige beschuldigingen om de oren geslagen. Yan raakte zondag zijn titel kwijt door een illegale knie in het gezicht van Sterling.

Het valt niet te ontkennen dat het gevecht van Yan en Sterling een teleurstellend einde had. Het goede nieuws is echter dat alle tekenen wijzen op een onmiddellijke herkansing tussen het paar.

Wel aan de zuip

Echter zegt Yan dat Sterling zich aanstelde en de knie gebruikte om de titel op slinkse wijze toe te eigenen. ,,Het blijft raar”, zegt Yan tegen ESPN. ,,Hij had zogenaamd een hersenschudding, maar ging wel aan de drank met zijn vrienden. Na afloop na de wedstrijd. “

,,De UFC nam al contact met me op en vroeg wanneer ik klaar was om weer te vechten. Ik vertelde hen dat ik er klaar voor ben over een maand, twee maanden tijd”, zei Yan. ,,Wanneer ze het maar willen. Ik ben al gestraft voor wat ik heb gedaan”, voegde Yan eraan toe.

,,Ik ben de titel al kwijt. Ik verloor pay-per-view-punten en alles wat erbij komt kijken als kampioen, maar alles gebeurde omdat de scheidsrechter de commissie vertelde dat het opzettelijk was, maar ik heb het niet opzettelijk gedaan. Nu is de herkansing het enige logische wat je kunt doen. “

Bekijk ook

‘Goed zo’: Vechtbaas White over KO verlies Askren

Dana White heeft zich dan eindelijk uitgesproken over het verlies van Ben Askren

Nieky Holzken: ‘Mijn knock-out power is alles bepalend’

Nieky Holzken zal deze week in actie te zien zijn tijdens ONE on TNT Part III

Stop het influencer boksen: ‘schande voor de sport’

Het boksen tot schande maken moet stoppen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page