'SCHIJT EEN BEER IN HET BOS': Dustin Poirier onthult hoe hij Conor McGregor zal verslaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

'SCHIJT EEN BEER IN HET BOS': Dustin Poirier onthult hoe hij Conor McGregor zal verslaan

'SCHIJT EEN BEER IN HET BOS': Dustin Poirier onthult hoe hij Conor McGregor zal verslaan
'SCHIJT EEN BEER IN HET BOS': Dustin Poirier onthult hoe hij Conor McGregor zal verslaan

UFC lichtgewicht Dustin Poirier blijkt een plan te hebben. En heeft duidelijk op een rijtje. Hoe hij op 23 januari Conor McGregor gaat verslaan. Tijdens hun herkansing wedstrijd.

Voor Poirier is het de kans om revanche te nemen op de Ier McGregor. Januari zal wat hem betreft de overwinning brengen en gerechtigheid voor hun eerdere gevecht in 2014. Poirier verloor destijds via knock-out en dat wil hij nu voorkomen.

Op de vraag van een fan hoe de Amerikaan denkt McGregor te gaan verslaan is hij duidelijk. Op de grond net als UFC-kampioen Khabib de Ier versloeg. Khabib kneep alle lucht uit de Ier tijdens hun treffen in 2018 op UFC 229.

Schijt een beer in het bos

Een guillotine choke (verwurging) heeft Poirier in gedachten en daar dachten de fans net zo over. Deze vroegen Poirier of hij de choke in zou zetten. Hij antwoordde: ‘Schijt een beer in het bos?’ Waardoor het heel duidelijk was dat hij het tijdens het gevecht maar al te graag zal proberen.

Het eerste gevecht tussen de twee lichtgewichten vond plaats tijdens UFC 178 in september 2014. De twee vochten bij die gelegenheid echter op vedergewicht. Nu stappen beide in op lichtgewicht. De divisie die nog steeds gereageerd wordt door Khabib. Ondanks dat deze recentelijk zijn pensioen aankondigde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws