Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘SCHIJT EEN BEER IN HET BOS’: Dustin Poirier onthult hoe hij Conor McGregor zal verslaan

‘SCHIJT EEN BEER IN HET BOS’: Dustin Poirier onthult hoe hij Conor McGregor zal verslaan

'SCHIJT EEN BEER IN HET BOS': Dustin Poirier onthuld hoe hij Conor McGregor zal verslaan

UFC lichtgewicht Dustin Poirier blijkt een plan te hebben. En heeft duidelijk op een rijtje. Hoe hij op 23 januari Conor McGregor gaat verslaan. Tijdens hun herkansing wedstrijd.

Voor Poirier is het de kans om revanche te nemen op de Ier McGregor. Januari zal wat hem betreft de overwinning brengen en gerechtigheid voor hun eerdere gevecht in 2014. Poirier verloor destijds via knock-out en dat wil hij nu voorkomen.

Op de vraag van een fan hoe de Amerikaan denkt McGregor te gaan verslaan is hij duidelijk. Op de grond net als UFC-kampioen Khabib de Ier versloeg. Khabib kneep alle lucht uit de Ier tijdens hun treffen in 2018 op UFC 229.

Schijt een beer in het bos

Een guillotine choke (verwurging) heeft Poirier in gedachten en daar dachten de fans net zo over. Deze vroegen Poirier of hij de choke in zou zetten. Hij antwoordde: ‘Schijt een beer in het bos?’ Waardoor het heel duidelijk was dat hij het tijdens het gevecht maar al te graag zal proberen.

Het eerste gevecht tussen de twee lichtgewichten vond plaats tijdens UFC 178 in september 2014. De twee vochten bij die gelegenheid echter op vedergewicht. Nu stappen beide in op lichtgewicht. De divisie die nog steeds gereageerd wordt door Khabib. Ondanks dat deze recentelijk zijn pensioen aankondigde.

Bekijk ook

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

‘Conor zal compleet verpletterd worden door Khabib’

Javier Mendez, de hoofdtrainer achter UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Zegt dat Conor McGregor zou worden verpletterd ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page