Rentree Bellator MMA-legende Fedor Emelianenko in Rusland MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rentree Bellator MMA-legende Fedor Emelianenko in Rusland

Rentree Bellator MMA-legende Fedor Emelianenko in Rusland

Fedor Emelianenko is nog niet klaar om zijn handschoenen op te hangen. De legendarische Russische zwaargewicht vechter kondigde vandaag aan dat hij van plan is om op 23 oktober terug te keren naar de Bellator-kooi in de VTB Arena in Moskou, Rusland. Een tegenstander voor zijn terugkeergevecht is nog niet bekend gemaakt.

Emelianenko, 44, vocht voor het laatst in december 2019 en scoorde in de eerste ronde een TKO op Quinton Jackson. Door de overwinning kwam Emelianenko terug na een knock-out verlies tegen Ryan Bader in de finale van de Bellator Heavyweight World Grand Prix. Emelianenko tekende in november 2016 bij Bellator en heeft nu een 3-2 record.

Overstap

De Rus bouwde zijn legende op in de Pride FC-ring, bleef ongeslagen in de organisatie terwijl hij het zwaargewicht kampioenschap won en iconische overwinningen behaalde op vele zwaargewicht grootheden zoals Antonio Rodrigo Nogueira en Mirko Cro Cop.

Nadat Pride was overgenomen door het toenmalige UFC-moederbedrijf ZUFFA, kon Emelianenko geen deal bereiken om zijn weg naar de Octagon te vinden, wat resulteerde in gevechten voor Affliction voordat hij naar Strikeforce overstapte waar hij slechts één overwinning behaalde voordat hij drie opeenvolgende gevechten verloor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws