Overeem in vizier Bellator voor gevecht met Emelianenko – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Overeem in vizier Bellator voor gevecht met Emelianenko

Overeem in vizier Bellator voor gevecht met Emelianenko

Overeem in vizier Bellator MMA voor gevecht met Emelianenko

Alistair Overeem maakt grote kans om bij Bellator MMA tegen Fedor Emelianenko te vechten. Scott Coker de grote baas van de organisatie ziet het wel zitten om de Nederlander binnen te halen.

De UFC zette Overeem knalhard aan de kant terwijl diens contract nog niet compleet uitgediend was. Ook Junior dos Santos moest het veld ruimen en is net als de Nederlander even zonder contract. Maar als het aan Coker ligt niet voor lang, hij ziet beiden als tegenstander voor de Bellator legende Emelianenko.

Grote legendes

Over een eventuele onderbreking van Overeem en dos Santos zegt Coker: ,,We gaan deze jongens niet tekenen voor een deal van twee jaar en zes gevechten, of ze opbouwen”, zegt Scott Coker. ,,Ze hebben alles gedaan. Ze hebben zichzelf al bewezen. Het zijn al legendes van de sport.”

Emelianenko werkt aan een afscheid tournee en de organisatie zal ongetwijfeld de best der besten tegenover hem willen zetten. Wie de volgende tegenstander van Emelianenko zal zijn, is nog niet definitief. Maar als Scott Coker zijn zin krijgt, zou het tegen Alistair Overeem of Junior dos Santos zijn.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page