Overeem in vizier Bellator voor gevecht met Emelianenko Nieuws
Nieuws

Overeem in vizier Bellator voor gevecht met Emelianenko

Overeem in vizier Bellator voor gevecht met Emelianenko

Alistair Overeem maakt grote kans om bij Bellator MMA tegen Fedor Emelianenko te vechten. Scott Coker de grote baas van de organisatie ziet het wel zitten om de Nederlander binnen te halen.

De UFC zette Overeem knalhard aan de kant terwijl diens contract nog niet compleet uitgediend was. Ook Junior dos Santos moest het veld ruimen en is net als de Nederlander even zonder contract. Maar als het aan Coker ligt niet voor lang, hij ziet beiden als tegenstander voor de Bellator legende Emelianenko.

Grote legendes

Over een eventuele onderbreking van Overeem en dos Santos zegt Coker: ,,We gaan deze jongens niet tekenen voor een deal van twee jaar en zes gevechten, of ze opbouwen", zegt Scott Coker. ,,Ze hebben alles gedaan. Ze hebben zichzelf al bewezen. Het zijn al legendes van de sport."

Emelianenko werkt aan een afscheid tournee en de organisatie zal ongetwijfeld de best der besten tegenover hem willen zetten. Wie de volgende tegenstander van Emelianenko zal zijn, is nog niet definitief. Maar als Scott Coker zijn zin krijgt, zou het tegen Alistair Overeem of Junior dos Santos zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws