Poirier in UFC-titelgevecht met kampioen Oliveira MMA Nieuws
MMA Nieuws

Poirier in UFC-titelgevecht met kampioen Oliveira

Poirier in UFC-titelgevecht met kampioen Oliveira

Dustin Poirier zal op 11 december te zien zijn in de strijd om de UFC-lichtgewicht titel tegen huidig kampioen Charles Oliveira. De twee vechters hebben naar verluidt mondeling ingestemd met het gevecht, maar hebben nog geen contracten getekend.

De UFC richt zich op een gevecht tussen lichtgewicht kampioen Oliveira en nummer 1 uitdager Poirier voor het hoofdevenement van UFC 269 op 11 december, vertelden bronnen aan Damon Martin en Guilherme Cruz van MMA Fighting.

Groot gevecht

Oliveira won de vacante titel met een knock-out in de tweede ronde op Michael Chandler in mei. Het was de negende overwinning van de Braziliaan op rij en brak het record voor de meeste finishes in de UFC. Ondertussen staat Poirier 7-1 in zijn laatste acht gevechten.

Meest recentelijk boekte Poirier twee overwinningen op Conor McGregor. De Amerikaan won de interim lichtgewicht titel in een gevecht met Max Holloway in 2019, maar kwam later dat jaar niet aan het onbetwiste UFC-goud tegen Khabib Nurmagomedov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws